kap 13

3 0 0
                                    

Serinas pov
Mamma ropade att maten var klar och jag skulle skynda mig ner. Jag skiftade och klara frågade om hon fick ta över lite. Tankarna mellan oss" ja maten är klar dags att springs och äta klara. Det var på tiden får jag ta över lite Seri. Så lät jag henne ha kontrollen tills vi kom till köket." Där stod mamma och skrattade åt oss, när jag frågade klara hur vi stog så svarade hon att vi stog på huvudet.

När jag skiftat och blivit omplostrad av mamma, åt vi en enormt god grytta hon gjort på demon Elds fåglar. När vi ätit sa mamma att jag skulle hämta min och min systers väska.

Jag lyssnade och gick upp och hämtade väskorna sen väntade jag på mamma.

Alice pov
När maten var klar kallade jag på seri som Klara kallar henne. Såklart snubblade dom in i köket och landade på sitt varg huvud. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Hon ser på mig och sen pratar hon med sin inrevarg.

När vi ätit så ber jag henne att hämta sin väska och sin systers väska. Mötta mig vid ytterdörren. Jag gick till tronsalen och bad min mans generaler att samla armen och ta det till windens och stormens rike med en gång sa jag med bestämd röst.

Generalerna började direkt att samla sina trupper och väntade på mina order. När vi pratat klart gick jag och tog min väska. Jag gick i den flammande hallen mot min dotter och sa vår arme följer med oss. Vi ska hjälpa pappa säger mamma, jag blir så glad att jag spricker.

Vid porten till hans rike fick armen gå först sen vi, när vi var i hans rike gick armen till Dark City. General flaman sa att det var den stad vi hade hos Star. Det är hans ena huvudstad.

Star har fem huvudstäder och alla är i olika delar av hans rike.

Demon Kings Secrets Där berättelser lever. Upptäck nu