💙💙Putovanje💙💙

786 17 0
                                    

3 sati je pre putovanja.
Tea je mnogo tužna,ne mogu da ja nisam Srce mi se slama.Pakujemo kofere i ručni prtljag.

Teodora
T:Moramo li da odemo?
Ja:Tea i sama znaš zašto odlazimo.
T:Da li si išla danas na groblje?
Ja:Jesam.Išla sam da se pozdravim sa mamom i tatom.Bila sam dva sata.
T:Mnogo će mi nedostajati moja Moskva.Ovde sam rodjena,moji roditelji su ovde sahranjeni Moji prvi prijatelji su iz Moskve.Uvek sam želela da odem u Srbiju i u Beograd.Mama mi je često pričala o Beogradu.Od malih nogu sestra i ja pratimo Crvenu Zvezdu. U Beogradu imamo mnogo rodbine.Tako nam je mama rekla.Ali moja Moskva je samo moja.

2 sata kasnije.
Sat vremena je pre putovanja.Proveravamo pasoše,telefone,kartice,novac i sve ostalo najpotrebnije.Gasimo svetla i izlazimo.Nije sigurno poslednji put da sam u ovoj kući ali se sigurno neću dugo vraćati.Vidim da Teodori kreću suze.Razumem je.Ja sam obecala da neću plakati. Uzele smo taksi i kroz prozor od taksija pogledale našu kuću.
Nakon 8 minuta stigle smo na aerodrom.Čekirale smo se i čekale let.Nismo čekale dugo sa obzirom da smo stigle 45 minuta pre leta.Dok smo čekale za oko mi je zapao jedan divan dečko koji je sedeo preko puta mene.Nikada nisam želela da se vežem za osobe koje ne poznajem dobro. Ali pre oko 2 godine zaljubila sam se .Ta ljubav je mnogo bolela.Mnogo sam patila za Sašom.Posle te veze nisam imala ozbiljne veze.Ali ovaj dečko izgleda prelepo i dosta starije.Ima sigurno 25 godina.A tek kakav osmeh i mišiće ima.O neeee!!!Video je kako ga posmatram i odmeravam.Ustao je😭Visok dečko,tamnoput i mišićav.Bio je lepo obučen.Sive farmerice i beli dzemper.Nosio je preko crni kaput i sivi šal.OMG,orelepp je.Pocrvenela sam.Krenuo je ka meni,sva sreća pred njega he izleteo jedan dečko i nešto mu he brzo govorio.Primetila sam da priča na ruskom.Ali nisu rusi.Njihov naglasak nije bio ruski.Pričao je o nekoj gos.Heleni i gospodinu Stefanu.Nasmejala sam se kada nije mogao da izgovori naše reči.Prišla sam i rekla na ruskom"Izvinite,slučajno sam čula da se ne možete sporazumeti.Mogu li pomoći?"Dečko je pokušao da mi ispriča na ruskom.Ja sam ga pitala :Da li govoriš srpski?.Rekao je "da".Nasmejala sam se koliko lake reči nije mogao da izgovori.Rekao mi je da prevedem"Gospodine Relja,Vaša majka je naredila da se vratite kući.Zato što je Vaš brat nemoguć bez Vas.Opet dovodi razne devojke."
Okrenula sam se ka Relji koji je imao smešak na licu.Počela sam da prevodim"Мистер Реля,ваша мать приказала  вам вернуться домой,потумучто ваш брат невозможен без вас.Он снова приводит разньх девушек."
Svo vreme dok mi je onaj dečko objašnjavao i mučio se,Relja se smeškao.Nešto mi je bilo čudno.Mislim da zna srpski ali se pravi.Svo vreme dok sam prevodila on me je pažljivo posmatrao.Za to vreme u mom stomaku je bio zoo-vrt.
Hvala Bogu oglasili su da avio treba da poleti.Zahvali la sam se gospodinu Relji što me ja sačekao da prevedem.Teodora me je pozvala i krenule smo prema avionu.

Relja P.O.V
Bože mili,kako lepo i slatko stvorenje.Kako pažljivo sluša svaku reč.Morao sam da se nasmejem onom momku koji je objašnjavao.Ne zna da ja govorim 22 jezika.Ne zna ko je Relja Ivanov.Baš me briga šta moja majka govori.Ja idem za Beograd.Tamo ću voditi moju firmu.Neću se više vraćati u Moskvu.Koliko sam saznao zove se Vanja.Okrenula se ka meni i počela da prevodi.Možda me je provalila da znam srpski dok joj je onaj objašnjavao šta da mi kaže.Morao sam da se nasmejem.Dok he orevodila svo vreme sam je posmatrao kako je slatka.

Moj P.O.V
Sele smo u avion.Odhednim sam se trgnula kada sam videla da seda pored mene.O nee!!Trenutno sedim pored najlepšeg dečka na svetu..
Dva sata smo putovali do Beograda.Svo vreme sam ga posmatrala.Setim se da nisam ni reč progovorila sa Teom.Okrenem se ka njoj i vidim da spava.Prolazili su minuti kao sati i napokon stižemo.Oglasio se pilot da slećemo za pet minuta.Budim Teu i razmisljam da li da probudim Relju??O hajde Vanja ma šta te briga,činiš mu uslugu. Gospodine,gospodine Relja,probudite se.Dok ga budim razmišljam o tome koliko je sladak dok spava.Kada se probudio,zahvalio se što sam ga probudila.

Beograd🌃
Napokon smo stigli.Kako je lep Beograd noću.Ne mogu da verujem da smo stigle.15 godina želje da dodjemo u Srbiju.Razgledamo aerodrom i izlazimo.Znamo srpski tako da nam je lako da se sporazumemo.Pozivamo taksi i krećemo prema hotelu "Moskva".Tamo cemo biti dok sutra ne odemo da pogledamo našu kuću.

Vote🙏🏻
Komentar❤️❤️❤️

,,Mafijaška Ljubav"Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon