"Láska"

1 0 0
                                    

Nejvíce řešená, nepochopená, záhadná,... mohla bych pokračovat dále do nekonečna. Proč z toho mají lidé v dnešní době trend? Všude vídám fotky zamilovaných párů, dokonalé pózy, drahé oblečení, kluk namakaný a holka s velkýma prsama, zadkem a namalovaná podle dnešních trendů, umělé nehty, a opět je to nekonečný příběh.

Pak mladé holky vidí tento "ideál" a snaží se být jako ty holčiny na pinterestu a instagramu. Ale co holky s přirozeně malýma prsama a pozadím, nebo naopak při těle? Vždyť ony jsou tak hubené s křivkama... teď přichází na řadu " deprese", temné popisky na instagramu, sebevražedné sklony protože jim je 13, jejich spolužák je nechce a jejich život už nemá smysl, zvracení, anorexie s bulimií, fotky s uplakanými výrazy, kouření, hulení, alkohol... neé, proč to děláte, PROČ? Uvědomte se trochu, ve 13 jste ještě děti, máte si užívat. Vy se zaměříte na kluky, proč? Není důvod... hledejte samy sebe. Co vás baví a v tom se rozvíjejte, najděte si vlastní styl oblékání a zkrátka zapracujte na sobě. Popřípadě na své postavě pokud nejste spokojená. ALE...věřte mi, že v dospělosti kluky přílišným makeupem, umělotinama, nevhodným oblékáním,... jedině odrazujete? Hledají ženu která bude sebevědomá, která mu dobře uvaří, bude zkoumat jaká jste. Ano, vzhled je taky jeden z faktorů, jenže ne na prvním místě. Pokud vás bude milovat, tak proto jaká jste a né proto jakou chcete být podle insta.
Co kdyby jste se na to podívali i z jiné stran... Přítel nemusí být namakaný s bujnýma vlasama  a je to naprosto v pořádku.

Opačně, holka nemusí mít obří prsa, a ploché bříško, vždyť nějaké ty křivky jsou sexy. Ženy má být kus. Kluci..., vy ze sebe nedělejte frajery za každou cenu, ono se to vymstí. Je fajn, když nabíráte zkušenosti v posteli a pak se chvástáte kamarádům... jenže upřímně, lidi jsou svině a hlavně drbny, která holka pak bude chtít "toho co spal s každou, nebo ten co je střídá jako ponožky"? Žádná že? Buďte slušní, gentlemani, uděláte tím větší dojem a budete mít víc úspěchu, než když budete smrdět cigaretami a vykládat historky o tom jak jste se strašně ožrali. To nikoho nezajímá.
Hlavně tomu dejte čas, nic vám neuteče. Opravdovou lásku poznáte, nedokážu vysvětlit jak, ale věřte mi. Nestresujte se ve 13 nad láskou, kdo si počká, ten se dočká...
Nedělejte z lásky trend, prosím...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 31, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Proč?Where stories live. Discover now