Κεφάλαιο 7: Η συγκατοίκηση

72 9 1
                                    

Μερικές εβδομάδες αργότερα..........


Ο Άρης και η Ελένα ήταν επισήμα μαζί και συγκατοικούσαν, ο Χρήστος με το Στράτο εμείναν με τα κορίτσια στο δικό τους κοιτώνα, και όλα ήταν τελεία!!!!!

Δηλάδη σχεδόν οι δυο τους δεν είχαν κοιμήθει μαζί, η Ελένα φοβόταν μετά το περαστικό με τον Σταύρο και είχε εφιάλτες, όσο φορές την είχε φιλήσει ο Άρης, με το που πηγαίνε να προχωρήσει τινάζοταν σαν να την είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Ναι δεν ήταν ευκόλο ο Άρης δεν τη πιέζε σε αυτό το θέμα την σεβόταν, ηξέρε πως για μια κοπέλα ήταν σημαντική η πρώτη της φορά, 

το παρέλθον του Άρη ήταν δύσκολο προσπάθησε να του ανοίξει κουβέντα η Ελένα αλλά δεν την αφήσε να συνεχίσει τις ερώτησεις, ηθέλε να περάσει καιρός να την εμπιστεύετει τον ευάτο του ίσως περισσότερο μόνο ο Χρήστος και ο Στράτος ξέρουν το παρελθόν του.

το παρέλθον του Άρη ήταν δύσκολο προσπάθησε να του ανοίξει κουβέντα η Ελένα αλλά δεν την αφήσε να συνεχίσει τις ερώτησεις, ηθέλε να περάσει καιρός να την εμπιστεύετει τον ευάτο του ίσως περισσότερο μόνο ο Χρήστος και ο Στράτος ξέρουν το παρελθόν του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.



Οι μέρες περνούσαν και ο Άρης και η Ελένα δενόντουσαν ολοένα και περισσότερο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Οι μέρες περνούσαν και ο Άρης και η Ελένα δενόντουσαν ολοένα και περισσότερο. Τίποτα δεν ήταν ικάνο να τους χωρίσει, όμως ο Σταύρος δεν είχε πει τη τελευταία του κουβέντα.

Η εργάσια είχε ολοκληρώθει και είχαν πάρει πολύ καλό βαθμό, διαβάζαν όλο και περισσότερο για τις εξετάσεις τους πηγαίναν και στα πάρτυ του πανεπιστήμιου, η ευτυχία που ενιώθαν όλη σαν παρέα δεμένη πια δεν ήταν ικάνη να χαλάσει με κανένα τρόπο.

Κινδύνος με λένε μείνε μακριά μου!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα