Něco o mě

1 0 0
                                    

Ahoj já jsem Ann, je mi 12 a miluju koně. Jezdím v klubu jménem HC (hucul Club). V HC mají pouze jedno plemeno a to Huculi. Mají tam 32 koní a z toho 6 hříbat. Jezdím 3 a více roku a každý čtvrtek. Nejčastěji jezdím Utaha je to snad ten nejlepší koník sveta😍. Je mu 27y.o a ladíme do růžoví a červený. No a takhle vypadá :

Vím že kvalita fotky je nic moc ale to neva☺️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vím že kvalita fotky je nic moc ale to neva☺️. Přesně nevím kolik má v kohoutku, ale moc velký není a malý taky ne😅 asi okolo 150-155 cm😀. No a pak ještě někdy jezdím na Gaie, Cinii, Citadele nebo Fortuně. No a ještě něco málo o mě😂. Je mi 12 jmenuji se Ann, miluju koně, vlastním 3 kočky a jedno morče. Do budoucna plánují s rodinou si koupit koně svého vlastního a mít ho ustájeneho buď u kamarádky babičky a nebo u kamaráda táty. Můj Praděda jel 3x velkou Pardubickou, ale nebyl mezi prvními 3😅 vlastnil tři koně všechny kobyly. No a to je snad o mě vše😅. Ke koním půjdu ve čtvrtek a pátek tak bych vám o tom mohla napsat☺️ takže ahoj krásný zbytek dne😀.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Příběh co se dějeWhere stories live. Discover now