▪️ROKFORT▪️

111 5 0
                                    

°31.8.1977°

Dve postavy stali pred hradom.17 ročné dievča uvidela ženu v stredných rokoch.

,, Vy ste určite slečna Amour so svojou sestrou " povedala, Armynel prikývla.

,, Ja som Minerva McGonagall" prestvila sa žena v tmavozelenom habite.

,, dobrý deň " povedala mladá čarodejnica.

,, poďte dovedie vás k profesorovy Dumbledorovi" povedala Minerva McGonagallová.

Armynel s Melody na rukách, išli za profesorkou McGonagallovou. Po niekoľkých schodov sa zastavili pred zlatim chrličom.

,, Škoricové bonbóny " povedala potichu žena. Chrlič sa pohol a obivili sa točiace  schody. Zastali pred dvermi profesorka zaklopala.

,, ďalej" ozval sa mužský hlas.

,, Priviedla som ich Albus " povedala žena .

,, dobre poďte ďalej, a vy Minerva môžte ísť" povedal muž z dlhšou sedivou bradou.

Minerva McGonagallová odišla a v miestnosti ostali tri postavy.

,, Ďakujem pekne že tu môžem študovať a že sestrám môže byť so mnou " povedľa anglicky mladá francúzska.

,, Nemáte za čo, počujem že vidím dobre po anglicky slečna Amour" povedal s udivom.

,, Rodičia vždy chceli aby som vedela aj iný jazyk ako je francúzština, takže mne aj sestru učil jeden doučovatel a Británie už od troch rokov anglicky " povedala Armynel.

Melody ich nepočúval iba fascinovane pozerala na červeného vtáka. Dambodore si to všimol.

,, Toto je Félix" povedal malému dievčatku. Armynel sa iba teraz pozrela tam kde jej malá sestrička pozerá.

,, To je fenix " povedala a lepšie si pozrela nádherného vtáka.

,, Áno ale vráťme sa k tomu prečo ste tu. Takže bude vám pridelení domáci škriatok ktorý vám bude strážiť sestru ak budete chcieť môžte si ju zobrať zo se boutrlend na vašu hodnu s profesormi sú stým zoznámení, " povedal ona iba kývala hlavou že rozumie, ,, a ešte mám jednu otázku viete vždy na začiatku školského roka prvákov zaradia do jednej z fakultiel to sú Chrabromil Biflomor Bistrohlav a Slizolin, chcete sa zaradiť na ceremonii alebo teraz?" spýtal sa jej.

,, Viete asi teraz lebo neviem kde by som tak dala sestru, ak teraz môžem mať pri sebe sestru na tej ceremonii či čo toto je" povedala mladá ryšavka.

,, Ale samozrejme na večery môžete mať vašu sestru, tak teda idem vás teraz zaradiť" povedal a podišiel k jednému starému klobúku. Nová ešte nezaradená študentka posadila Melody na stoličku.

Riaditeľ Rokfordu Armynel položil klobúk na hlavu.

,, No vydim že máš v sebe predpoklady, túžiš po pomste ale si strašne milá citlivá láskavá a strašne ti prevláda odvaha tak nech je to, " omčal sa, ,, CHRABROMIL" dokončil.

,, Tak slečna Amour budete bývať v izbe slečny Evansovej,  Fortescueovej, Mckinnonovej a slečny Meadowesovej ak by bol problém tak vám zariadim vládnu izbu  ktorú budete zdieľat iba s vašou sestrou " povedal ona iba prikivla.

,, Bibiana" povedal a pred ním sa obiavil domáci škriatok.

,, Áno pane proste si niečo od Bibian ? " spýtala sa malé  stvorenie z dlhimi ušami veľký a veľkým nosom na sebe mal veľmi čistý odev čo vyzeral ako plachta.

,, Toto Je slečna Armynel, keď ta bude potrebovať Bibian tak k nej prídeš" povedal milo.

,, Áno pane " povedal a pozrela sa potom na Francúzsku.

,, Slečna heslo od chablomilu je Amour toujours Prevathers a Bibiana prosím zober slečnu do izby slečny Evansovej" povedal,, a izba bude už pripravená keď prídete " povedal a zmukor.

, iste pane Bibiana slečnu Amour privedie do jej izby" povedala mala skratka. Armynel zobrala svoju sestru a išla za škriatkov ešte sa zastavila a povedala:,, Ďakujem veľmi pekne a dovidenia "

***

Sedela na posteli v izbe čo bola ladená do červená. Jej sestra spala v menšej posteli vedľa nej boli spojené a jej to vyhovovalo ale všíma si že je tam miesto na to aby keby chcela tak by ju kľudne po sunula ďalej. Postavila sa a vybalila si vedci do jedne zo skríň na noční stolček si dala fotku kde boly štyri ľudia jedna 39 ročná červeno vlasa žena s dlhimi slabo ružovými šatmi, čiernimi lododickami na potpetku, mala náhrdelník s čiernimi perlami, druhá bol 44 roční blondatý muž na sebe mal bielu čierni habit, tretia osoba bola 16 ročne ryšave s nadichom blonde té dievča malo na sebele slabo modré čipkované šaty ktoré zviraznovali jej modré oči, mala biele lodičky na malom podpetku a posledne bolo malé 3 ročne ryšavé dievčatko s prinčkovimi zeleními šatami a deckami elegantnmi slabo sedím sandalkami. Boli to jej rodičia a ona so sestrou, vdety keď urobili tu fotku boli na svadbe jednej kamarátky ich matky.
Do šufliku v stolíku dala ešte fotoalbum.

Ľahla si a pozorovala svoju malú Melody.

Dúfam že sa páčilo a prepáčte za chyby.

Amour toujours Prevathers- láska vždy zvíťazí

B.R.A.V.EWhere stories live. Discover now