Ronde 2 【uitslag】

55 4 12
                                    

Beste kandidaten!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Beste kandidaten!

Jullie hebben alweer prachtige covers ingeleverd!
De bedoeling van deze opdracht was dat ik kon zien hoever jullie gingen in het volgen van je fantasie/verbeelding. En ik ben niet teleurgesteld, helemaal niet! Het was de bedoeling de 'door jouw gekozen' png en themakleur te verwerken in een vrije cover.
Allemaal zijn jullie anders te werk gegaan. En allemaal waren jullie origineel! Ik ben zeer trots op jullie! Wat jullie ook mogen zijn op jezelf! ;)

Maar zoals altijd blijft het een wedstrijd.(waarin ik jullie zoveel mogelijk probeer te helpen met tips, etc.)

In de vorige ronde vielen er 5 van de 12 af (de overige 3 van de vijftien waren gestopt, gediskwalificeerd of  lieten niets meer weten), wat betekende dat we nu nog met 7 waren. Alleen moet ik de mededeling doen dat er nog 2 kandidaten zijn gestopt.

En toen waren jullie nog maar met 5.
En wanneer je naar mijn schema gaat kijken zie je dat er naar de volgende ronde 4 kandidaten door mogen.
Dit wil zeggen dat er maar één iemand van jullie deze ronde afvalt.
Dat is goed voor jullie ;)
Want nu hebben jullie meer kans om naar de volgende ronde door te gaan. Want normaal gezien vielen er 3 af.
Voor jullie dus een voordeel ;)

De uitslag.

_Ravina_
Png: handafdruk,
themakleur: rood.

Knap gemaakt! Ik kan meteen zien welke themakleur je had gekozen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Knap gemaakt!
Ik kan meteen zien welke themakleur je had gekozen. De handen heb je er ook mooi in verwerkt! Je koos voor een opvallende titel, wat heel mooi kan zijn. Je hebt die keuze heel mooi uitgevoerd! De titel is mooi geplaats en ik vind de 'hartslaglijnen (weet niet hoe het noemt...) ook heel origineel en ze zijn er goed in verwerkt. Alleen zijn de ondertitel en de auteursnaam moelijk te lezen. Misschien had je deze in een lichtere kleur kunnen doen, met eventueel donkere schaduw erond, of een veel donkere, bijna zwarte titel waarond dan een lichte schaduw zit zodat deze meer opvallen. Let hier de volgende keer misschien wat meer op ;)          De handafdruk heb je er subtiel in verwerkt, waardoor hij niet zo veel opvalt, omdat de titel meteen de aandacht trekt. Zoals ik eerder al zei was dat jouw keuze en vind ik het leuk dat je hem 2 keer hebt gebruikt en hem daarvoor zelfs hebt gespiegeld.
Net zoals in de vorige ronde kwam jij heel origineel uit de hoek!

The Owl's Choice ~ Coverwedstrijd ╚»BEZIG«╝Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu