Lola's perspektiv (😏👏)
Fan va ful hon var. Nej, usch. Hur fan kan hon vara släkt med Harry? Äter säkert ihjäl sig på godis så fet hon var, haha. Jag har ofta fått alla ner på knä för att bli vän med dom, men henne? Seriöst? Jag knullar hellre min mamma istället för henne, helt seriöst. Jag kanske ska berätta om mig själv; jag heter Lola och jag är 17 år, kommer från Darwin, orten känd för alla tjejer som klassar för horor, men jag är fan ingen hora. Eller, kanske lite. Men vem fan bryr sig? Det är ju ändå mig vi pratar om. Det är som man säger "Förorts ungar blir berömda kungar", eller? Jag lyssnar inte så mycket på människor, dejtar kändisar för fame och sånt. Men säg inget. Jag låg med Ashton samtidigt när mitt och Luke's förhållande satt fart. Vi var båda stupfulla och kommer inte ihåg ett skit, tror han. Jag kommer ihåg varenda seku... Luke knäppte sina fingrar framför mitt ansikte.
Luke's perspektiv
Lola verkade inte hänga med på vad vi sa. Hon bara bitchblickade Brooke.
Lola börjar bli lite underlig, faktiskt. Alla är underliga, förutom jag som är ganska normal. Har dom någonting de inte berättat för mig?
"Alltså, har ni någonting ni måste berätta för mig eller?" frågade jag.

"Uhm, alltså, nja, fast, ja" sa Ashton osäkert.
"För isåfall vill jag veta det nu" sa jag bestämt.

Lola kom fram och såg gråtfärdig ut.
"Jo såhär är det; Ashton våldtog mig, men snälla bli inte arg. Det var inte hans fel" sa hon oskyldigt. Någonting i den blicken får mig att tro att hon talar falskt.
"Jaså, det var inte hans fel? Vadå är det ditt då eller?"
"Nej, men alltså, eh"
" Så du våldtog Ashton?" frågade jag drygt, men vad fan skulle jag göra?! Hon har ju förfan varit otrogen?!
-----------
Alltså, aaaaah, Hannah här! Jag har fått typ Stockholm
Syndrome av One Direction på hjärnan. Fatta coolt egentligen! STOCKHOLM som i Sverige's huvudstad. Och nej, jag är inte dum i huvudet. Jag vet va de betyder.

Just. 1/5Onde histórias criam vida. Descubra agora