ZIUA ÎN CARE MI-AI JURAT IUBIREA

17 0 0
                                    


ziua în care mi-ai jurat iubirea

defapt nu este o singură zi

tu

în fiecare zi îmi spui cât de mult mă iubești

pentru acest lucru

te iubesc și eu!

Oare a trecut vreo zi în care să nu-mi reamintești cât de mult mă iubești? A trecut vreo zi în care să nu-mi spui că sunt frumoasă? Îți spun eu.. în fiecare secundă îmi reamintești că tu ești cel mai potrivit pentru mine. Mă faci să mă îndrăgostesc de tine din ce în ce mai mult, și nu vreau. Pentru că atunci când te îndrăgostești, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge să fi rănit.

Ți-am spus că mă tem de o nouă iubire, ți-am spus că mă tem să nu fiu din nou rănită, iar tu mi-am promis că mă vei proteja, mi-am promis că tot timpul vei face tot posibilul să mă faci fericită, mi-am spus că vei fi superman.. și eu te-am crezut. Adevărul este că m-ai protejat, m-ai făcut fericită, atât de fericită cum nu am fost niciodată, atât de fericită cum nimeni nu m-a făcut vreodată.

Știi. Niciodată nu ți-am mărturisit cât de mult de iubesc, dar te iubesc exact ca un copil căruia îi dai ciocolată, te iubesc cum iubește cineva marea, te iubesc cum nimeni, niciodată nu o va face. Ne jurăm iubirea reciproc și ne contrazicem, cine pe cine iubește mai mult, oare? Amândoi susține că iubirea absolută se află în fiecare dintre noi. Dar dacă ne iubim așa de mult precum ne jurăm, oare puteam să renunțăm la ceva unul pentru celălalt? 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 29, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gânduri.. Sentimente.. TrăiriWhere stories live. Discover now