bölüm 4

4.2K 256 28
                                    

  Okula girdiğim anda herkezin gözü benim üstümdeydi. Nerde  anlamışlardı ki galiba okula yeni gelen olduğum için tabi onlara göre yeni gelenim. okulun kurallarını bilmiyorum sanıyo ları dı ordan anladılar her halde neyse.

  Evet tamda beklediğim gibi filli boya girl sponsoru zeynep sürtüğü tam bana doğru geliyor. Arkasınada her zamanki gibi tayfasını toplamış.

Zeynep :

"Sen ne yaptığını sanıyosun salak !"

"Bana bir daha salak deme ayrıca sürtüğün teki sin senden beklenicek en doğal şey"

Dedim ve sınıfa doğru yol aldım arkadan zeynebe gülen insanların sesi ve zeynebin  "susun" diyen cırtlak sesi geliyordu.

Sınıf a girip deniz yanına oturdum ve deniz in bana sarılması bir oldu. Sevdim ben bu kızı tam benim kafadan. Olur olmaz şeylere falanda gülüyo. Oldu bu iş.

Deniz :

"Tebrik ederim. Zeynep ile cenk ayrıldı :)"

 

"Neler oldu sabah anlatsana"

"Şimde her zaman ki gibi erkenden sınıfa geldim test çözüyordum. Sonra bir den cenk sinirli bir şekilde sınıfa girdi.  Arkasından da zeynep girdi. Cenk e sarıldı. Cenk ilk başlarda pek pas vermedi sonra bir den zeynebin kolundan tutup onu yere ittirdi ve 'benden uzak dur. Bir daha karşıma çıkma seni adi sürtük' dedi. Sonra sınıftan çıktı arkasındanda zeynep çıktı. Kolidorda barış sesleri geliyordu. Cenk 'bitti !' Diye bağırdı. İşte böyle sonrasını zaten biliyosun."

" vay be ne çok şey olmuş"dedim.

Ve zil çaldı zeynep sürtüğü sınıfa girip bana doğru yürüdü. Herkes bize bakıyordu.

Zeynep :

"Bak masum kız ! Benim alın yazımda cenk yazıyo tamam mı ne yaparsa  yap bizi ayıramayacaksın ben yine cenk in sevgisini kazanacağım bunu o küçük beynine sok" dedi.

"Haha. Senin alın yazını fondoten kapamış sus bence " dedim.

Ve sınıftan 'oooovvvvv' 'çok pis koydu bu laf' gibi laflar geliyodu.

Selam nasıl gidiyo sizce kitap. Eğer okuyorsanız vote yaparmısınız....

inek !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin