❧ Îmbrățișări

40 3 15
                                    

    O îmbrățișare. Căldura efemeră a altui trup. Cea mai intimă atingere posibilă din punctul meu de vedere și singurul mod prin care sufletele se pot atinge. Atunci când două trupuri se lipesc unul de altul inimile lor bat una peste alta, în diferite ritmuri. Atunci e momentul în care sufletele se lipesc. Momentul în care brațele se încrucișează pe șira spinării și o apasă ușor pentru a trezi sufletul care doarme pe undeva este momentul care declanșează totul.

      Odată trezit, sufletul călătorește cu rapiditate prin tot corpul, căutând locul în care celălalt suflet doarme și îi dă trezirea. Atunci e momentul în care sufletele se întâlnesc și se îmbrățișează. O îmbrățișare reprezintă schimbul de căldură și de parfumuri dintre două trupuri, de gânduri dintre două minți geniale și de iubire între două suflete.

      Oare de când nu am mai simțit căldura altcuiva? Parfumul altcuiva? Nu. Nu am simțit niciodată o îmbrățișare. Tot ce am simțit a fost o atingere rece. Un contact aproape scârbit. Nu am fost niciodată îmbrățișată. Nu am fost niciodată iubită. Nu am găsit un suflet pe care să-l lipesc de-al meu.

      Nu am simțit niciodată afecțiune.

EnigmaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin