Kitap Okuma Sınavından Önce

310 20 29
                                    

Ravenclaw: (aslında her zaman olduğu gibi bu sınava da çok çalışmayacağını düşünebilirsiniz ama yanılıyorsunuz ne de olsa bu bir kitap okuma sınavı) Bütün kitabı üç kere okudum, sonuncu okuyuşumda önemli yerlerin altını çizdim. Altını çizdiğim yerleri başka bir yere yazdım. Kitabın özetini çıkardım. Özet ile notlarımı karşılaştırıp yeniden yazdım ve o şeyi bir kaç kere okudum. (Ciddi misin rav? Tamam ben de bir Ravenclaw'ım ama bu da biraz fazla abartı yani bunu buraya yazarken bile daraldım. Tamam belki sırf can sıkıntısından özet ile notları karşılaştırma yerine kadar olan kısmı yapmış olabilirim. Ama benim ki küçük bir delilikse bunu tımarhaneye yatırmaları lazım. Allah aşkına lütfen söyleyin kim böyle yapıyor?)


Hufflepuff: Bir kere okursam üstüne de raven'dan özeti alsam yeter (Bence özetini kendin çıkarabilirsin huff. )

Slytherin: Yüzüncü sayfaya kadar okudum, gerisini sallamayı ve ya kopya çekmeyi düşünüyorum (Bunu okuyan bütün Ravenclaw'lar: 😒)

Gryffindor: (sınavdan on dakika önce uyanır) Neee, sınav mı vardı????!!!!!!!!!??? Hem de okuma sınavı????!!!!!!!!!??? (İlk bir kaç sayfayı okumayı dener, çok sıkılır) Sanırım raven bana kitabın 15 kelimelik özetini verebilir. (Tabiki gry. Kitabı böyle anlayamazsın, bu olumak sayılmıyor, sınavdan kesin kalıcaksın ve kopya da vermeyeceğim. Ne yaparsan yap!)




Allahım lütfen medyadaki lila'nın tipine bakın. Gülmekten ölücem. 😂😂😂😂😂 ha bu arada bir önceki bölümde yorumlara yazmıştım ama görmeyenler olacaktır


Kitabı bu kitap bitince yapmayı düşünüyorum

Komik Hogwarts Binaları (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now