Siyah Savaş (Bölüm 1.1)

142 4 0
                                    


     Demon'ın başında bulunan ve aslında bütün olayları başlatan Azazel'dan kimsenin haberi yoktu. Yönetim bir yandan isyanı bastırmaya çalışırken, bir yandan da isyana maddi olarak kimin destek olduğunu araştırmaktaydı. İsyancılar tarafında ise durum farklı değildi. Keanju adında isyanın başında yer alan ve isyanın lideri olarak görülen kişi dışında kimse, bütün tıbbi materyallerin, silahların ve yapılan maddi yardımın nereden geldiğini bilmiyordu. Keanju, Azazel ile nadir olarak görüşüyordu ve bu görüşmelerin süresi bir yıldırımın düşme süresi ile aynıydı. Aralarında şifreli bir iletişim vardı ve yalnızca tek heceli sözcüklerle bile birbirlerine bir şeyler anlatabiliyorlardı. Böylesine üst düzey bir girişimin bu kadar basit olmaması gerekiyordu. İsyanın komutasında bulunan ve esas olarak Keanju'dan emir alan birkaç kişi bu durumdan oldukça şüphelenmiş olsalar da, liderlerine karşı bir ihanet durumu söz konusu dahi olmamıştı. Onlar liderlerine kelimenin tam anlamıyla, ölümüne bağlıydılar. Onlar için liderleri uğruna ölmek bir şeref, bir onurdu. Liderleri uğruna ölmek ve öldürmek aslında onların eğitimlerinin bir parçasıydı. Onlar Demon Timi idi. Onlar İblis'in yeryüzündeki gölgesi, ordusu ve bizzat İblis'in ta kendisiydi ancak  Keanju onların içinde, kalplerinin bataklığa batmış o çamurlu kısımlarında, hiç kimsenin göremediği ve hatta kimsenin olduğuna bile inanmadığı o küçük melekleri görüyordu.

     10 Haziran gecesi Keanju'nun, Azazel ile yaptığı bir telefon görüşmesine kulak misafiri olan Yüzbaşı Khawira, Keanju'nun ağzından çıkan ENDLESS kelimesini duydu. Bu kelimeyi daha önce Binbaşı Emdora'dan duymuştu ancak bu kelimenin ne anlama geldiğini ve neden kullanıldığını bilmiyordu. Bu durumu komutada bulunan diğer komutanlar ile paylaşma ihtiyacı hisseden Khawira'nın operasyon üssüne ulaşana kadar yaptığı tek şey bu kelimeyi düşünmek oldu. Beynini, hissettiği her zerresine kadar bu kelimeyi çözmek için kullanıyordu. Bu şifreli konuşma adeta içini kemiriyor, onu yiyip bitiriyordu. Bu kelime ne anlama geliyordu, neden her şey bu kadar gizli tutuluyordu, neden isyanın komutasında bulunmasına rağmen anlamını bilmiyordu. Aklında birbirinden farklı sorularla operasyon merkezine varmak üzereydi. Operasyonun komutasında bulunan bir komutan neden her şeyden habersizdi. Beynini kurcalayan bütün bu sorular eşliğinde Khawira, nihayet üsse varmıştı. Ancak her şey için çok geçti. ENDLESS kodu ile operasyon başlamış ve sahip oldukları bütün güç ile yönetimi devirme girişiminin ilk adımı atılmıştı. Khawira, bulunduğu bölgede Binbaşı Emdora'yı aramaya başladı. Çok geçmeden Binbaşı Emdora'yı buldu ve "Binbaşı Emdora, efendim." diyerek bütün bu olanların sebebi dahil birçok soru ile Emdora'yı köşeye sıkıştırdı. 

-Khawira: Efendim, bütün bu olanların sebebi nedir? Neden hiçbir şey hakkında bana bilgi verilmedi? Neden beni saf dışı tutmaya çalışıyorsunuz? Komutada olan bir Yüzbaşı olarak sizden sorularımın cevabını istiyorum. Lütfen sorularımın cevabını verin ve beni operasyon için görevlendirin.

-Emdora: Üzgünüm Yüzbaşı Khawira, siz bu operasyonun dışında yer alıyorsunuz. Operasyon ve sizin operasyona dahil edilmemeniz emirleri bizzat Keanju tarafından verildi. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayın, yönetmem gereken bir operasyon var.

-Khawira: Ama, ama efendim.

-Emdora: Bu bir emirdir.

     Binbaşı Emdora sarf ettiği bu cümleden sonra hızlı bir şekilde oradan uzaklaştı. Çevrede yoğun bir anlam ve duygu karmaşası mevcuttu. İsyancılar birbirleri ile heyecanlı ama aynı zamanda çekingen bir ses tonu ile konuşarak ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı. Yüzbaşı Khawira ise uğradığı hayal kırıklığı ile olduğu yere yığılmıştı. O esnada Keanju'nun operasyon merkezine geldiği haberi kulaktan kulağa duyulmaya başlandı. Yüzbaşı Khawira bu haberi duyar duymaz toparlandı ve Keanju'yu aramaya başladı. Kulağında isyancıların heyecanlı bir şekilde konuştukları cümleler ile her yeri arıyordu. Khawira, Keanju'yu bulmalıydı ve bütün bu olanların sebebini hatta bu şekilde hayal kırıklığına uğratılmasının hesabını sormalıydı. Ancak bunun sonucunda hiçbir şey elde edemeyecekti. Çünkü operasyon çoktan başlamış, Demon Timi sahaya sürülmüş ve Keanju kararını vermişti.

Endless XHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin