29 - Uzak ( Part 1)

9.6K 448 52
                                    

"Bende seni çok özlemişim aşkım." dedi Eleanor ve zilyonuncu kez Louis'ye sarıldı.Sophia ise Liam'la fısıldaşırken Niall telefonuyla uğraşıyordu.Harry sıkıldığını belli etmek için tekrar ofladı.Ona döndüğümde bakışlarımızı buluşturdu.Gözlerini devirdi ve inledi.

"Oynaşmaya devam edeceksiniz odalarınıza gidin." dedi.Haklıydı da,onlar geleli-ve tanışalı 2 saati geçmişti.Ve o zamandan beri sürekli kikirdeşip,oynaşmalar.Bu çok...can sıkıcı.

"Senin de artık bir kız arkadaşın var Haz,bunları anlamalısın.Biz hep onların yanında değiliz." dedi ve güldü Eleanor."Asla sizin gibi olmayacağım." dedi Harry.Ayağa kalktı ve mutfağa ilerledi."İşin zor Denise,kolay gelsin." diye ekledi ve güldü.Gülümsedim ve koltuğa biraz daha yayıldım.

"Kapa çeneni El." diye bağırdı Harry ve tekrar salona girdi."Kız arkadaşımla düzgün konuş seni pislik.O benim her şeyim." diye araya girdi Louis ve güldü.

Harry  tekrar gözlerini devirdi ve koltukta yerini aldı."Yeni evinizde rahat mısınız peki ?" dedi.

Bir an duraksadım.Louis ve Eleanor gibi bir çift mi olmak istediğimi düşündüm.Ama hayır,bu bana göre değildi.Daha önce hiç aşık olmamıştım,bilmiyorum.Babamdan sonra bağlanmaya korkmuştum sanırım,böylesine bir ilişkim olmamıştı.İlkimi tanımadığım bir çocuğa vermiştim,partide karşılaştığım.Hiç duygusal şeyler yaşamamıştım,yaşamak da istemiyordum,sanırım.

Harry'ye kadar.

Bana kendini açtığı günden beri sanki aramıza bir duvar ördü.Dün benim için aldığı telefon hakkında konuşmamız dışında pek konuşmamıştık.Zaten çocuklar buradaydı,sadece geceler bizimdi.

Ve o bizim olan gecelerde tek yaptığı bana sarılıp uyumaktı.Benden uzaklaşmıştı.

"...ve gayet geniş.Sevdik." diye bitirdi Niall cümlesini."Her neyse,Kelly ile buluşacağım.Evde görüşürüz." dedi ve ayaklandı."Beline kuvvet,görüşürüz sarışın." dedi ve güldü Louis.Niall kapıdan çıkarken Harry güldü."Kelly'ye beni arattırma Niall,bacaklar omuza." Niall güldü ve kafasını salladı.

Az önce kız arkadaşının yanında böyle söyleyen bir erkek arkadaşa sahibim,sanırım.Bu olaylara henüz alışamadım sadece."kız arkadaş,erkek arkadaş,sevgili,aşık" çok yabancı geliyor.

Ama o az önce bunu söyledi! O kızla yatmış mıydı,hemde değişik pozisyonlarda ? Aynı kızla mı yatıyorlardı ? Tanrım!Bu iğrenç!

Konuyu saptırma Denise!

"Vay canına Harry,bunu kız arkadaşının yanında söylemek cesaret ister doğrusu." diye atıldı Liam.Ona döndüm ve ardından Harry'ye baktım.Gözleri benimkilerle buluştu,daha sonra Liam'a döndü.Ardından kolumu kavradı."Odaya." diye mırıldanıp odaya sürükledi.Kapıyı kapatırken sadece onu izliyordum.

Çünkü yapacak bir şey aklıma gelmiyordu.

"Onlar gibi olmayacağız tamam mı?" dedi ve yanıma geldi."Sürekli öpüşüp kikirdemeyeceğiz.Her zaman seni seviyorum demeyeceğiz,o gerizekalı sevgililer gibi olmayacağız." 

"İstediğim bu değil Harry." dedim ve elini tuttum."Tek isteğim eski ilişkimize devam etmemiz.Onlar gibi olmayı bende istemiyorum zaten.Bu çok.." 

"...vıcık vıcık." diye tamamladı cümlemi."Zaten olmayacağız Denise.Benimle birlikteysen bunlara katlanman gerekiyor,göze alman."

"O yüzden hareketlerine dikkat et."

_

Meraba,bu sadece ilk partı^^ Biliyorum,Harry hala sert diyeceksiniz ama çabalıyor.Yani çabalıyacak,bu işte yeni.Sonu Olivia gibi olsun istemitor.İkinci part çok yakında gelir,sizi seviyorum.

Oy ve yorum bahşetmeyi unutmayınız^^

TOY 1-2 || stylesWhere stories live. Discover now