*/NUMBER EIGHT*/

190 12 39
                                    

..Ve ona bir komplo hazırladı. "

Kapıda gizli gizli onları izleyen grup ise Draco'ya gülmemek için kendini zor tutuyordu. Herm'in dışarı çıkmak için kapıya geldiğini görünce geri kaçtı ve olabildiğince sessiz edin büyük şekilde saklanmaya çalıştılar. Herm hızlı hızlı okula doğru giderken arkasında bir şeyler planlayan Draco ve gülmemek için kendini  zor tutan bir grup öğrenci bırakmıştı.

*

Artık hepsi okuldaydı Draco ve Pans Gry masasında oturuyordu ve Voldi bile onlarlaydı. Draco ise planını devreye sokmak için zaman kolluyordu. Draco'nun ısrarı üzerine Hermione ile beraber herkesin rahatlıkla görebileceği bir yere oturmuşlardı. Dumbledore ise 2 gün sonra balo olduğunu söylüyordu bizimkilerin eşi belliydi ama teklif bekliyorlardı.

~

Herkes yemeğini yemiş beraber muhabbet ederken Draco'nun planı devreye sokma zamanı gelmişti. Pans ve Ginny'e anlatmıştı ve işaret gönderdiğin de başlayacaklardı.

Draco hemen Gin ve Pans'e bir işaret yolladı ve ikisi birden çok güçlü bir bağırış çektiler. Herkes oraya bakıyordu "Ne oldu?" Dercesine oraya bakıyordu o sırada içeriye Durmstrang öğrencileri girdi. Krum Herm'in yanına geliyordu ki Draco'nun planı uygulama zamanıydı.

|Draco'nun planı: Dikkatleri üzerine çekip herkesin yanında öpüşme utanan sevgilisine bir ders vermek|

Krum onlara git gide yaklaştığın da hala fark etmemiş olan Herm diğer öğrencilere bakıyordu. Draco  Herm'i kendine çekti çenesini tuttu ve "Utangaç sevgilim bir dersi hak etti" diye mırıldandı.

Herm'in dudaklarına yapıştı Herm de bunu bekliyormuş gibi ona karşılık verdi. Onların yanına gelen Krum şoklara içerisinde Herm'e baktı. Ama Herm onu görmemişti bile!

Bizim ikili bi süre aynı vaziyette dururken Krum,Shawn,bizim shipperlar ve tüm okul onları izliyordu. Ama artık ayrılmaları gerektiklerini anlamışlar ki başarabilmişlerdi.

Herm karşısında duran Krum'u görünce şaşırdı ve bir arkadaş gibi ona nezaketle 'MERHABA' dedi.

Draco Herm'i sahipkenmişcesine kendine çekti ve Krum'a

-Üzgünüm o sahiplendi!

-N-ne ne zaman

-Sanane acaba!? Tamam hadi sevgilimin yanında bulunma süren doldu.

-Dracoo kes şunu

-Sevgilimmm seni koruyırum iştee

-Senin korumana ihtiyacım mı var Dıreyko

-Civciv e ne oldu

-Civciv öldü Draco

-Ne neden!?

-Ne yani evcil hayvanım mı olmak istiyorsun

-Tm aşkım böyle devam

-HERMİONE SENİ SÜRTÜK!

-Hop ağzını topla yoksa dağılacak

-SEN DE BU SÜRTÜĞÜN YENİ AŞKİ MISIN MERAK ETME SENİ DE İKİ GÜN SEVER SONRA BIRAKIR!

-SEN HAYIRDIR BENİM SEVGİLİME SÜRTÜK FALAN!?

-MERAK ETME DİYORUM 2 GÜNE SENİ DE UNUTUR!

-LANETLERDEN LANET BEĞEN!?

-UMM "SECTUMSEMPRA"

Draco kanlar içinde yerde yatarken pis pis (mal mal) sırıtan Krum'a cezasını ne kadar istese de Herm verememişti.. Hemen öğretmenler devreye girmişti ve Krum Durmstarng'dan kovulmuş. Biraz daha Hogwarts sınırlarında durmasına izin verilmemişti. Çünkü o salak, mal, bok yüzlü misafir gittiği okulda birini ağır yaralamıştı ve bunun cezası hafif kalamazdı...


Bok yüzlü Krum'u okuldan attırmak en büyük zevklerimden oldu ZAFERLEEER!!

Nasıl birçoğunuz Ginny'i sevmiyorsa ben de Krum'u sevmiyorum  ki ayrıca sevmediklerinden arasında
-Dumbledore
-Ron
Da bulunmakta.......

Beğendiyseniz oy vermeyi ve bolca yorum yapmayı unutmayın hepinize cevap gelecektir..♡

<SHIPPER>Donde viven las historias. Descúbrelo ahora