ik pak jou nog wel terug

4.6K 50 6
                                    

Dus hij wil me naakt. Ik loop naar mijn deur toe en draai hem op slot. Hetzelfde bij de badkamer deur zodat niemand ons kan storen. Ik ga weer op Evian zijn schoot zitten en begin langzaam te schuren. Evian begint zwaar te ademen na een tijdje. Hardhandig pakt hij mijn kaak vast en trekt hij mijn oor naar zijn mond. "Weet je wel hoe hard je me maakt." Fluistert hij. Ik grijns en trek zijn shirt bij hem uit. Ik druk hem achterover op mijn bed en ga boven hem hangen.

Pov Evian

Ooh dat dacht ik niet lekkerding. Onze eerste keer zal onder leiding van mij zijn. Ik draai ons snel om en zie een kleine teleurstelling in haar ogen. "Ik hou er wel van als je me plaagt. Maar zo is het wel genoeg, geniet er van." Fluister ik in haar oor en lik langs haar kaak. Ik zit een soort van bovenop haar dus ze kan geen kant op. Voorzichtig open ik de knoopjes van haar blouse en zie haar kanten bh tevoorschijn komen. Ik kijk naar haar lippen en, oh god wat verlang ik daar naar. Zacht plant ik mijn lippen op die van haar. Haar handen woelen door mijn haar zoals ze dat altijd doet. En dan opeens lig ik weer op mijn rug. Ey, dat hadden we niet afgesproken. Ze drukt een rij van zuigzoenen in mijn nek. "Damn girl" zeg ik zacht en probeer weer om te draaien. Maar ze drukt mijn schouders weer op het bed. "I can controle you, i wanna controle you so badly." Fluistert ze zacht in mijn oor en dat maakt me aan de ene kant een beetje bang. Ze ritst mijn broek open en trekt hem langzaam naar beneden. Ze drukt een kusje op mijn mond, naar mijn hals, sleutelbeen, borst, buik en dan zit ze op mijn V-line. Ze pakt mijn kleine ik vast en begint me af te trekken. Maar... dit heb ik haar niet geleerd. "Suck it..." kreun ik zacht. En ze doet het ook nog. "Yes baby." Een paar kreunen komen uit mijn mond. "Im coming.." mijn kreun vult de kamer. Mijn sperma komt over haar hand heen maar het maakt haar blijkbaar niks uit. Ik draai ons weer om en breng mijn lippen naar haar oor. "You're gonna regret what you just did..." fluister ik en druk jaar handen boven haar hoofd. "Hoezo.." zegt ze zacht. "Omdat ik leid.." ik sabbel aan haar oorlel. Blijkbaar doet het iets met haar want ze bijt op haar lip. "Stop daarmee, ik wil je horen. Geen stiltes vandaag." Ik maak een paar zuigzoenen in haar nek en zorg er dan voor dat ook haar bh en string uit gaan. Ik wrijf over haar clitoris waardoor ze haar ogen sluit. Oh really girl. Ik druk mijn lippen op die van haar en druk een vinger bij haar naar binnen. Ze kreunt door de zoen heen. Ik grijns en druk er nog 1 naar binnen  waardoor ze meer en meer kreunt. Ik laat een spoor van kusjes achter op haar hele lichaam. "More.." kreunt Yasmine waardoor ik grijns en haar begin te beffen.

Pov Yasmine

Ik heb hem net onder controle gehad. Hebben de onopgemerkte tips van Aimee toch nog gewerkt. Nu heeft hij mij weer onder controle. "Im almost there..." zeg ik zacht waardoor hij nog even harder doorgaat. Na een harde kreun weet hij dat ik ben klaargekomen. En dan komt die verschrikkelijke grijns weer op zijn gezicht. "I wanna fuck you so badly." Zegt hij zacht en drukt teder een paar kusjes op mijn buik. "Do it." Zeg ik zacht. "Slik je de pil?" Vraagt hij waarop ik knik. Voorzichtig drukt hij hem naar binnen en kijkt me fronsend aan als mijn gezicht niet betrekt van pijn. Toch gaat hij rustig door. "Harder Evian..." zeg ik zacht waarna hij zonder moeite het tempo versnelt naar een fijn tempo voor ons beide. Na een tijdje komen we tegelijk klaar en valt hij vermoeid naast me op bed. "Je bent geweldig baby." Fluistert hij in mijn oor. Ik draai op mijn zij met mijn rug maar hem toe. Hij slaat zijn arm om me heen en komt dicht tegen me aan liggen. Hij maakt nog een paar zuigvlekken op mijn schouder en sabbelt daarna weer aan mijn oorlel. "Iedereen kan nu zien dat je echt van mij bent." Fluistert hij. Ik glimlach en vlecht mijn vingers door die van hem.

De volgende dag loop ik naar de archieven om een dossier op te bergen. Ik voel me hier niet echt op mijn gemak aangezien Jimmy de hele dag weer achter me aan loopt. Ook nu, de archieven in. Verder is hier niemand dus dit is nogal ongemakkelijk. De deur klapt dicht en Jimmy draait de sleutel om. Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Aangezien jij nu weer een vriend hebt kan je het niet meer vrijwillig met me doen. Dus bij deze." Hij pakt mijn haar vast en trekt me naar de grond. "Pijpen, vieze hoer." Zegt hij en drukt zonder geduld zijn penis in mijn mond. Zonder dat ik de kans krijg om iets te gaan doen begint hij mijn mond te berijden. Een tijdje later trekt hij mijn rokje omhoog, mijn string naar beneden en stoot hij zijn penis hard bij me naar binnen. Hij heeft mijn haar nog steeds vast en hij heeft mijn polsen op mijn rug gedraaid. Zodra hij is klaar gekomen laat hij me vallen op de grond en loopt hij gewoon weg. Huilend zorg ik er voor dat alles op z'n plek komt te liggen en ga ik weer naar boven toe waar Lennart me verbaasd aankijkt. "Kom lieverd." Zegt hij en laat me zijn kantoor binnen. Daar houd hij me zo lang in zijn armen tot ik rustig word. "Wie heeft dit gedaan? Harold? Jimmy?" Vraagt hij zacht. "Jimmy." Zeg ik zacht terug. "Je hoeft niet te blijven vandaag, je mag naar huis gaan." Ik schud mijn hoofd. "Bel je vriend op en vraag of hij je op komt halen, ik reken met Jimmy af." Met een zucht pak ik de telefoon en bel ik naar Evian toe. Hij komt er meteen aan.

Sexlessons from the badboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu