5.Návštěva

555 29 4
                                    

Steve si stoupl a šel ke mě, myslela jsem že mi chce jednu vrazit ale to se naštěstí nestalo. Hodil mi klíčky od jeho motorky a řekl,, Počkej na mě dole, pojedu s tebou. "můj bratr se na něj podíval vděčným pohledem. Nevěděla jsem co mám dělat ale šla jsem se převléknout.

Když jsem šla dolů po schodech tak mě zastavil Thor a dal mi nějaký náhrdelník. Thor odešel a já tam zůstala stát s otevřenou pusou.

Přišla jsem do garáže Steve se mě zeptal co to držím v ruce.,, Dal mi to Thor, já nevím co to je a začínám se toho pořádně bát. "Steve se rozesmál a řekl že by mi Thor nedal nic co by mi ublížilo. Řetízek jsem dala do kapsy kdyby jste se ptali co bylo na tom řetízku, byl tam strom.... to jako vážně on mi dal přívěsek se stromem ale no tak.

Sedla jsem si na motorku a řekla Stevovi kam má jet. Dojeli jsme před veliký bílý barák. Vzala jsem klíčky které jsem měla schované v kapse.
Vlastně jsem vám o sobě neřekla úplně všechno.... moji rodiče mě sice nechali na ulici ale taky mi dali na krk moji tetu. Správně se o ní měla starat moje sestřenice ale ta sem jezdila málo kdy.

Otevřela jsem dveře a koho tu nevidím svoji blbou sestřenici která mě nenávidí. Jdu dál řekla jsem Stevovi ať počká venku.... podívala jsem se z okna a zatím stojí u motorky a prohlíží si barák. Moje úžasná milá sestřenice za mnou dojde a řekne,, Dlouho jsi tu nebyla, teta tě nechce vidět můžeš zase jít. "vykulila jsem na ni oči.,,Mladá dámo moc se omlouvám ale já nepřijela za tebou ale za tetou, tak mi laskavě uhni z cesty." asi že mě šel strach protože jinak bysme tam stáli ještě do zítřka a dohadování se.

Stála jsem u tety vedle postele na které ležela a nesla jí její oblíbený čaj.
Otevřela oči a když mě uviděla měla úsměv na rtech tak mi chyběla že jsem ji opatrně objala.,, Drahoušku co tady děláš, nebyla jsi tady tak dlouho že jsem si myslela že se ti něco stalo. "
najednou se otevřeli dveře trochu jsem nadskočila fakt jen maličko a teta hned dostala záchvat smíchu.
Ve dveřích se objevil Steve a řekl že ho nebaví tam čekat, tak že šel za mnou.

Steve se zadíval na moji tetu a najednou z něho vypadlo jedno jediné slovo,, Peggy? ". Já i moje teta jsme byli překvapené a tak jsme obě vykulili oči kde sakra přišel na její jméno.,, Steve, jsi to opravdu ty? "
řekla moje teta a já si v ten moment uvědomila že mi říkala že sloužila s kapitánem Americou. Vlastně se znají díl nez já se znám s tetou Peggy.
,, Ty jsi neumřel, všichni jsme mysleli že jsi mrtvý." teta začala brečet.,, Nikdy jsem neumřel byl jsem furt tady nikdy bych neopustil dobrovolně tenhle svět. " řekla jsem že půjdu udělat ještě čaj. Nechala jsem je tam asi tak 20 minut a když jsem přišla teta mi nabídla abych se k ní posadila. Sedla jsem si tedy k ní a čekal co udělá. Řekla ať otevřu ten první šuplík, otevřela jsem ho a tam byla tety uniforma byla potrhana a stará. Řekla mi ať se podívám pod ní a byla tam zbraň. Steve i já jsme vykulili oči. Proč to asi měla teta v šuplíku to věděla že jednou přijedu i se Stevem?

Když jsme odjížděli do toweru nebyla jsem si jistá jestli jsem udělala dobře že jsem tam nechala tetu s tou bestii.
,, Ta tvoje sestřenice je hodná že se o Peggy takhle stará. "měla jsem sto chutí mu jednu vlepit ale uklidnila jsem se.,, No to nevím spíš se o tetu bojím víš ona ji nikdy neměla ráda a teď jak je starší tak ji to moc nedochází a říká všem co si myslí, říkala to takhle i svému manželovi Fleamontovi, byla s ním sranda. ".
,, Peggy měla manžela?" já jsem zapomněla že byl v tom ledu takže to neví.,, Jojo byl hodný a milý a měli spolu tři děti. "Steve se zatvaril smutné a poslední slovo co z něho višlo bylo aha, pak jsem neslyšela vůbec nic....

Thorova velká sestra Where stories live. Discover now