Dream

246 16 7
                                    


İnsan yalnızca bir kez genç olur derler; iyi ama, sizce de gençlik fazla uzun sürmüyor mu? İnsanın dayanabileceğinden uzun...

"İçini boşalt sadece enerjine odaklan"

"Sessiz ol, rahat bırak kendini"

"Tamam, burada bırakabiliriz"

Kız, hocasının ayagı kalkmasını bekledikten sonra yavaşça meditasyon yaptığı yerden ayağı kalktı.

Rüzgar yüzünden dağıtmış olan saçını yeniden topladı. Üstündeki bol kıyafeti düzeltip hocasına selam verdikten sonra odasına çekildi.

Kız ayaklarını kendine çekip yatağın oturdu ve buraya nasıl geldiğini düşünmeye basladı, 6 ay içinde sahi ne olmuştu?

5 yılın ardından Wanda yeniden yaşama dönmüştü, tony elini şıklatmıştı, Thanos ölmüştü aynı Tony Stark, Natasha Romanoff, Vision ve wanda'nın tanışmaya fırsat bulamadığı kişilerde.

Ama hayat hala devam ediyordu
Tony'nin eşi yani Pepper kocasının bıraktığı sirketin başına geçmişti dul ve çocuklu olmasına rağmen şirketi iyi idare ediyordu. Ve hatta avangers olayinin devam etmesi için avengers binası hala kullanılmaya hazır bekletiyordu.

Clint mutluydu ailesi geri dönmüştü ama her içtiginde içinde sakladığı duyguları dışarı çıkarıyordu. "Onun yerine ben ölmeliydim" gibi sözcüklerle kendini harap ediyordu. Natasha'nın ölümüne en çok yıkılan o olmustu ama ailesi sayesinde biraz toparlanmaya baslamıstı.

Bruce veya halk wanda hala ona nasıl hitap etmesi gerektiğini bilmiyordu. O iyiydi tabi arkadaşlarının ölümüne üzgündü ama hala bilimsel çalışmalarına devam ediyordu.

Steve, sam ve bucky. Onlar iyiydi kaptan yaşlanmişti kalkanı sam'e bırakmıştı.

Thor New Asgard'ta içki problemini düzeltmeye calışıyordu kardeşini, annesini, babasını kaybetmişti ve de buda yetmemiş Thanos'un kafasını hedef almadığı için kendisini sürekli suçlamış durmuştu kendisini içkiye vermiş sarhoş bir şekilde ortalıkta geziyordu. Ama 6 ay onceki olaydan sonra kendini yavaşça toparlamaya başlamıştı.

Spiderman babası rolünde gördüğü bir kişiyi daha kaybetmişti yerle bir olmuştu ama toparlandı, iyiydi en azından şimdilik.

Ve wanda, wanda'nın hayatı çok değişmişti anne ve babasını küçükken kaybetmişti sonrada tek dayanağı olan kardeşini. Tam aşkı tatarken sevdiğini dünya için feda edip kendi elleriyle öldürmüştü ama nafileydi. 5 yıllık ölümünden sonra yeniden dünyaya gelmişti yaşlı bir bedende, dünya değişmişti ayak uydurması zordu. Sizce böyle şeyler yaşamış olan kişinin aklı dengesi yerinde midir?

Dr.Stephen stranger'te Wanda'nın aklı dengesinin iyi olmadıgini anlamıştı her geçen gün içindeki düşünceler, güç, üzüntü onu yiyip bitiriyordu. Bu yüzden doktor onu yanina almıştı, her gün wanda ile gücü hakkında çalışıyor, içindeki sesleri susturmanın yolu olan meditasyona teşvik ediyordu.

Kız üşüdüğünü fark etti. Yatağının içine girdi düşünceleri yine onu sadece yormuştu. Kız sessizce kararmış ruhunu uykuya teslim etti. En azından telefonu çalana kadar.


Selamlar. Şu an pek iyi değilim bare aklımı başka bir şeye vereyim dedim bunu yazmaya başladım. Umarım beğenmişsinizdir.

Yakında yeni bölümlerle karşınıza çıkarım.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 05, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Killing Butterflies Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon