Epilógus

3.4K 196 27
                                    

Két hónap elteltével az osztály is egészen megszokta az újabb melegpár boldogságát. Na még ők! A tanárok nem győztek rájuk szólni, hogy ne közönség előtt essenek egymásnak. Mint az egyik harci edzésnél, ahol egymás ellen voltak, de a túl sok érintés vége az lett, hogy Midoriya lefogta Bakugot és vadul csókolózni kezdtek. Vagy mikor kirándulásnál egymás mellett ültke a buszon, Izuku keze pedig veszélyes helyekre tévedt... Ha Ochako nem szól rájuk, lehet ott helyben egymásnak esnek. Illetve mégjobban.
Valahogy mégis az lett a vége, hogy két hónap után se voltak képesek lefeküdni egymással. Mindig társaságban kezdtek el egymásra sóvárogni, ha kettesben voltak, gyakran mindketten zavarbajöttek és leálltak. Már mindketten a határaikon voltak, de sosem volt jó az időzítés... ami pláne a körülöttük levők idegeire ment, mert nem feltétlen vágytak arra, hogy lássák, amint Bakugo ráugrik Midoriyára, átöleli a lábaival a derekát, Izuku pedig a fenekét markolja. Sőt, azt se akarták látni, ahogy letépik egymásról a pólót, de sajnos [igazából örültek :p] ilyen látványban is volt részük, nem is egyszer, mikor Midoriya kicsit elvetette a sulykot és szó szerint leszagatta a szerelméről a ruhát. Aizawa jól le is szidta őket, hogy menjenek végre szobára, oldják meg a  "gondjaikat" és ne tegyék őket közszemlére. Ebbe mindketten belepirultak, így végül annyiban maradtak, hogy végre megteszik, amit kell, és nem másokat terrorizálnak a túltengő tesztoszteronjaikkal.
Péntek este végül ott ültek Bakugo szobájában - az övét választották azon okból, mert a robbangatásai miatt hangszigetelté tették, hogy ne verjen fel folyton másokat - és nem tudtak mit mondani.
Zavartan egymásra pillantottak, majd azonnal el is kapták a tekintetüket.
- N-nos? - dadogta Izuku.
- Mi nos, Deku? - mormogta piros arccal Bakugo. Végül abban maradtak, hogy továbbra is a becenevükön hívják egymást, mert ezt szokták meg, és mellesleg szerették is.
- Te vagy a "nagy vezér."
- Igen, de... - motyogta zavartan. - Eh olyan zavarbaejtő - suttogta. Katsuki látva a tehetetlenségét, megpaskolta az ágy közepét.
- Gyere. Feküdj fel - biccentett oda. Izuku zavartan engedelmeskedett, míg Katsuki behúzta a függönyt a kukkoló Uraraka ellen. (Miért csinál ilyet? Elvileg leszbikus, a kurva anyja baszná szájba végre!)
A tüskés hajú Midoriya felé mászott és ráült a csípőjére. Tudta, hogy csak kicsit be kell indítania és akkor végre nem neki kell előrevinnie a dolgokat.
Mi a fasz... sose gondolta volna, hogy ennyire kellemetlennek tartaná azt, hogy neki kell irányítani az ágyban.
- Kacchan... - lehelte elpirulva a göndör hajú hős. Kezeivel átkulcsolta a fiú nyakát és lehúzta egy csókra. Bakugo nem ellenkezett, sőt. Vadan falni kezdték egymást, közben valahogy a földre került Izuku zöld pólója is, Katsuki kezei pedig fel-le jártak a felsőtestén.
Lihegve váltak el, de nem túl messzire. Bakugo nyakát Midoriya olyan erősen tartotta, hogy ha akart volna, se tud menekülni. Nem mintha ez egyáltalán meg fordult volna a fejében.
Katsuki nagy örömére Izuku arcára az az általa jól ismert, perverz vigyor kúszott. Becsúsztatta kezeit a fiú pólója alá, hogy letépje róla, de Bakugo megállította a kezét.
- Ha ezt is eltéped, kinyírlak. Lassan elfogynak a felsőim, te barom - szólt rá rekedtes hangon, amitől az alatta fekvőnek felvillantak zöld szemei.
- Bocs, Kacchan - csókolt bele a nyakába, amitől a szőke felsóhajtott. - Óvatos leszek, ígérem - mondta, igen kétertelműen fogalmazva. Lassan áthúzta a fején a pólót és a földre dobta, a sajátja mellé.
- Mit szólsz egy szerepcseréhez? - lehelte Midoriya nyakhajlatába Bakugo, amit aztán meg is csókolt és gyengéden megszívott. - Fogadok, hogy már kész lennél rá - suttogta, közben újabb és újabb apró csókokkal ellepve a fiú nyakát, aki ettől halkan nyögdécselt.
- Hm... Jól hangzik, Kacchan - lihegte. Egy pillanatba se telt és már ő ült Katsuki csípőjén és lassan ringatózni kezdett. - Már egészen belelendültem... - mosolygott és ismét csókot váltottak. Kiment a fejükből minden jó és rossz... Csak ketten voltak.

Haha, itt abba hagyni! XD
Sorry, de ez is sok már tőlem. Perverz vagyok, de hogy az ilyen gondolataimat megosszam másokkal, na az már okoz egy kis problémát.
Köszi, hogy velem tartottatok!

És kis önpromó: hamarosan érkezem egy TodoBaku könyvvel is. :3

Mit szóltok a borítóhoz?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit szóltok a borítóhoz?

Üzeneteken át - 𝐁𝐍𝐇𝐀Where stories live. Discover now