#РИК#16

706 56 4
                                    


Две седмици без да я виждам. Две седмици на самота и самосъжаление. Тя ме напусна. Истина е, че връзката ни не беше сериозна и за всичко това бях виновен аз. Не можех да приема, че не бях първия ѝ избор. Заради моя инат сега съм сам. Легнал на леглото, загледан в тавана и чудещ се. Мисля си за нея, за ръцете ѝ върху мен, за докосванията ѝ, сладките устни и плахите целувки. Карах я да се страхува от мен и да се съмнява в чувствата ми. Дали ще я целувам или нападам с думи. Дори не се опитах да я опозная, а вече беше късно. Тя избра другия и ще отиде при него на другия край на света. По-далеч от мен и това боли. Имам нужда от нея и да говоря. Имам нужда да ѝ обясня. Искам да съм с нея, но не мога да отрека, че я наранявах и ще продължавам да го правя. Двамата не сме един за друг и най-доброто за нея ще е да я оставя да си отиде.

Ставам бавно от леглото. Спи ми се и едва се движа. Поглеждам часовника. Опитвам се да осъзная колко е часът. Все още мога да се подготвя за лекциите или да си остана в леглото, но довечера ще се повтори вчерашния маратон с алкохол. Имам нужда от секс с моята Каси. Проблемът ми обаче е, че тя не е моя и не се казва Каси.
-Kurwa mać...

***

-Kurwa mać...

Денят е идеален за псуване на полски и алкохол. Вечерта, ще се напия, но първо трябва да убедя Лин да доведе Клеър на купон в Братството. Желанието ми да я пусна отново се е изпарило и искам тя да остане с мен.

Виждам Клеър още в началото на деня. Тя е все така красива. Усмихва се. Не на мен, защото когато ме вижда започва да се оглежда на къде да поеме, но да е по-далеч от мен.

-Jebać! - Ед е до мен и ме хваща за ръката, когато се опитвам да тръгна към нея, а двете - Клеър и Лин се разминават и плановете и желанието ми да говоря с нея се изпаряват. Лин се приближава към нас, а Клеър вече е извън полезрението ми. Ед ме пуска, вече по-спокоен, че няма да направя някоя глупост. Лин застава пред него, а той се навежда за да я целуне.

***

Единственото, което мога да направя е да се напия. Около мен се вихри купон, а аз наливам втора чаша от първата най-близка до мен бутилка алкохол. Опитвам.

-Шибана водка... - изричам преди импулсивно да погледна към вратата и да я видя. - Моята шибана Каси...

Изправям се бързо и се приближавам към нея за да се убедя, че не е мираж. Къса розова рокличка и спусната навита на букли руса коса. Това е тя от мечтите ми. От първия път, в който я видях. Когато се приближаваше бавно към шибания Малкълм.

КАСИ/CASSIEOù les histoires vivent. Découvrez maintenant