miracle aligner

1.1K 31 12
                                    

Louis bütün bu sürtünme ve sıkı sertleşmeden dolayı üstüne yavaşça oturmakta olduğu Harry Styles'ın kutsal penisini göz ardı ederse aslında tam olarak ne yaptığını bilemiyor olabilirdi.

Yavaşça oflama ve üfleme karışımı inlemesini küçük odaya verdiğinde dengesini sağlamak için raflardan birine uzanmış, diğer elini de bukleli saçları çekiştirerek meşgul etmeye karar vermişti.

İçinde vaktini gayet de güzel alarak ilerleyen yabancı his yavaş ve çok- çok keskin hissedildiğinde eli kendi ereksiyonunu bulmuş, dudaklarını abartarak sıkarken zevkten kontrolünü kaybettiği sesinin duyulmaması için dua etmeye başlamıştı.

Styles'ın sert elleri Louis'nin göğüs uçlarına inmiş, sardığı oğlanın boynuna sağ omzundan başlayarak sıcak öpücük ve ısırıklarını bırakmaya koyulmuştu. "Siktir- Tomlinson. Bu kadar sıkı olman bana kalp krizi geçirtecek." Duyduğu sözler ilk değildi ve ayrıca meh-ti fakat Tanrı Aşkına, çocuğun soğuk yüzüklü sıcak parmaklarını teninizin her yerinde hissettiğinizde tek yapabildiğiniz daha fazlasını isteyip kalçalarınızı karşınızdaki fazla-seks-tanrısı oğlanın pelvisine ittirmek oluyordu.

"Harry, evet- Lütfen!" Sesi çatlamıştı ve aşırı azmış bir çaresizlikteydi ve içinde bulunan şey yüzünden sıkılaşan kalçaları kesinlikle duruma yardımcı olmuyordu, teşekkürler.

Louis onun ellerine uzandığı gibi göğsünden bacaklarının arasına çekti, Harry daha bir şey diyemeden, daha fazla tensel temas yaşamıyorlarmış gibi, kendisini kolları arasındaki oğlanı okşarken bulmuştu.

Durumun absürtlüğünü de göz ardı ediyorduk tabii. Louis Tomlinson, Harry Styles ile birlikte beden dersini ekip elbette hizmetli odasında aynı kişi tarafından becerilmiyordu. Sadece- öyle değildi işte. En azından öyle düşünmemişti canım.

yayınlanmayacak drabblelarOù les histoires vivent. Découvrez maintenant