2. Část

2.2K 91 4
                                    

Charlotte

,,Ano Mikeu...dobře...samozřejmě" odkývala jsem Mikeovi všechny věci, co po mě chce. Občas je pěkně otravný, ale co se dá dělat.

Konečně po mém hodinovém přesčasu budu moct jít domů, snad. Dneska toho bylo opravdu moc. Nahrávání, nahrávání a zase nahrávání. Jak nečekané. Musela jsem se tomu zasmát ,,Něco k smíchu Charlie?" zeptal se mě Mike ,,Nene, vůbec nic"

,,No dobře, takže..rozumněla jsi všemu, co nás zítra čeká" upíral na mě pohled ,,Ano rozumím" usmála jsem se ,,To je pro dnešek všechno, můžeš jít domů" vzala jsem si věci a mířila ke dveřím ,,Jo a Charlotte?" otočila jsem se na něj ,,Ano?" ,,Přijď zítra včas" zasmál se, přikývla jsem a byla na  odchodu. Vsadím se, že tohle mi bude předhazovat ještě dlouho.

...

Když jsem došla domů, svalila jsem se na gauč. Jsem šíleně unavená. Ach jo. Opět jsem se ponořila do svých myšlenek ,,Né Charlotte, už na to nemysli kurnik." řeklo mi svědomí. Vážně bych už na to neměla myslet, jenže jsem v tomhle bytě tak sama. Začínám magořit. Asi si koupím štěně. Jo koupím si štěně, to mě přece nezradí jako ten idiot.

...

Když jsem se vykoupala, někdo zazvonil. Kdo by v tuhle hodinu chtěl přijít na náštevu? Zabalila jsem se do županu a šla otevřít ,,Ahoj Lottie!" křikla a objala mě moje nejlepší bláznivá opakuju bláznivá kamarádka Zoe ,,Zoe! Nemůžu dýchat" upozornila jsem jí ,,Oh, promiň, moje chyba" zasmála se a pustila mě.

,,Co tady děláš? Dlouho jsi se neozvala." zeptala jsem se jí a mířila do ložnice, kde jsem se převlekla, a pak se vrátila za ní o obýváku ,,To víš moc práce....strašně si mi chyběla"

,,Dáš si něco?" ,,Co kdyby jsme si dali víno jako kdysi?"  rozzářily se jí oči. ,,Jo, to z ní dobře."

...

,,To nemyslíš vážně!" utírala jsem si slzy od smíchu ,,Ale ano myslím, kdyby jsi viděla jeho výraz" smály jsme se. Aby jste to správně pochopily, Zoe mi vypráví trapný příběh, co se stal jejímu bývalému příteli při sexu. Vždycky mi dokázala zlepšit náladu, tohle mám na ní nejvíce ráda ,,A co ty a Ian? Nemá nějaké trapasy v posteli?" Jakmile vyslovila jeho jméno můj usměv zmizel z tváře ,,Lott, co se děje?" zeptala se starostlivě Zoe ,,Ne, nic" usmála jsem se, ale bohužel falešně ,,Lott, řekni mi, co se stalo! A neříkej, že nic, protože já ten tvůj falešnej úsměv vidím!" řekla rázně, ale pořád starostlivě ,,Už nejsem s Ianem" vydechla jsem nadbytečný vzduch v plicích ,,Co? Proč? Co se stalo?" chrlila ze sebe otázky ,,Zoe, promiň, ale nejsem připravená to někomu říct, je to strašně ponižující" vypila jsem skleničku vína na ex. Zoe přikývla a dodala ,, Dobře, až budeš připravená, řekneš mi to"

...

Se Zoe jsme si povídaly asi ještě hodinu, a pak šla domů, protože má zítra nějakou důležitou schůzi, či co.

Když jsem uklidila skleničky, nastavila jsem si budík a zalehla do postele. Chvilku j se převaluju, ale nakonec usnu.

-------
Ahojte znova :D
Jsem strašně moc ráda, že si tu 1. část vůbec někdo přečetl.
Jak už jsem říkala, je to můj první příběh a beru veškerou kritiku a nápady na vylepšení.
Akorát mě mrzí, že je tahle část taková nudná :( ale slibuji, že to bude lepší a tohle je teprve začátek bez žadné akce. Snažila jsem se psát dýl, ale už jsem neměla žádný nápad, co bych mohla k téhle části napsat :) Doufám, že to nevadí. Jinak budu ráda za každý komentář a VOTE :)

Stay With Me [FF with Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat