Part44: jeg elsker dig

1.3K 18 1
                                    

Jeg vågner også aligevel ikke. Jeg ligger og kan høre alt, men mine øjnene vil ikke åbne og min mund kan ikke sige noget. En smerte kommer til mit hovede smerten  der kommer det kan ikke beskrives hvor ondt det gør. Jeg hører en dør åbne og en masse folk kommer ind og snakker. jeg kan ikke høre alt hvad de siger, men tænker de er læger en af den tysser dem.
Læge: hun er vågen
Han går over og tager min hånd
Læge: Esther vil du være sød og prøve at give min hånd et ryk.
Jeg prøver og prøver men intet sker
EnandenLæge: jeg kan mære på hendes blodtryk og nogle flere ting. at hun godt kan høre hvad vi siger
Lægenr1: fint
Lægenr1: Esther, nogen har ramt dig i hovedet med noget skarpt. Vi har syet dig du skal bare blive rask igen. Derfor syntes jeg at vi skal gå ud og give hende tid
Mere hører jeg ikke før der er helt stille
6 min efter
Går døren op igen og ind kommer en person som kommer  over til mig tager min hånd et host kommer og jeg ved præcis hvem det er  han begynder at snakke

Austin: lægerne har lige sagt at du brude kunne høre hvad jeg siger. Så jeg vil lige snakke lidt med dig. Du behøver ikke vise nogle tegn på du kan høre mig bare du er her er det fint. Okay..
Jeg prøver at klemme hans hånd men jeg kan ikke. Han begynder igen
Austin: babe, jeg er så frygtig ked af det der er sket. Verdens værste date jeg ved det. Når du vågner...som du jo gør snart må vi ud og rejse og jeg vil tage dig på en date du aldrig vil glemme. Hvis jeg kan nå og flygte fra politiet for dem der gjorde det er mod dig. Skal...jeg kan ikke beskrive hvor mange bank de skal have.
selv om alt det her er ret fløde så ....elsker jeg dig
Jeg smiler inde i mig selv og glemmer hans hånd

Nabodrengen Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon