Deel 4❤️

85 8 0
                                    

Het is ochtend vandaag zou ik iets leuks doen met Rayan. Hij is mijn beste vriend geworden. Hij zorgt heel goed voor me en vrolijkt me altijd op! Ik ging douchen en deed iets simpels aan en liep uit de kamer om te ontbijten. Ik zag dat rayan richting mijn kamer liep ik zei heyyy bestie. Hij moest lachen en zei fakka we gaan vandaag ontbijten in een restuarant. Ik dacht erover na en zei nee hoeft niet we eten gewoon thuis. Hij zei nee ik had beloofd aan jou om met jouw naar buiten te gaan en wat leuks te doen. Ik zei is goed en we reden naar de restuarant. Rayan heeft een hele mooie zwart - witte range rover dat is mijn droomauto en vandaag zot ik daarin Hij merkte dat ik de auto mooi vind en rond keek.

Rayan: wat vind je van mijn auto?
Soumaya: Heel erg mooi! Dit is mijn droomauto
Rayan glimlachte

Na een paar minuten stilte waren we eindelijk bij de restuarant. we bestelde het ochtend menu en na een paar minuten kwam het eten. Rayan en ik gingen nog wat praten en lachen. De ober kwam naar ons toe en zei kan ik jullie nog ergens mee helpen? We zeiden nee en liepen weg uit het restuarant.

Soumaya: dus rayan waar gaan we nu naartoe?
Rayan: Ga je zometeen zien

We reden naar de surprise plek en na 5 minuten waren we daar. Ik stapte uit en zag hele mooie bloemen en een waterval het leek alsof we in de paradijs waren. Rayan liep naar het water en ik liep met hem mee. Hij pakde water maar ik snapte niet waarom na een paar seconden gooide hij het water over mij heen en rende weg ik rende achter hem aan en struikelde en mijn knie kwam tegen steen aan en mijn benen bloede. Ik zag dat Rayan snel naar me toe rende en hij zag het bloed en liep naar zijn auto. Hij pakde uit zijn auto een doek en wikkelde het om mijn been en tilde mij op en legde me neer in de auto. We besloten naar huis te gaan. Thuis aangekomen tilde hij me weer op en bracht me de trap op en dan legde hij me neer op mijn bed en zei gaat het? Ik zei ja. Hij liep naar zijn kamer ik zag dat hij traantje kreeg en zei niks. Ik ging wat vaseline pakken en strekde mijn been uit om mijn benen in te smeren. Opeens zag ik rayan langs mijn kamer komen en hij zag dat ik mijn benen niet kon insmeren. Hij liep mijn kamer in ik deed snel mijn jurk omlaag zodat hij mijn benen niet zag.
Rayan: moet ik je benen insmeren
Soumaya: nee hoeft niet
Rayan: weet je zeker?
Soumaya:oke je mag me benen insmeren op 1 voorwaarden
Rayan; En dat is?
Soumaya: je moet je ogen dichtdoen en insmeren

Ik gaf het blikje vaseline en hij smeerde mijn benen in.

Rayan: Dat krijg je hè.
Soumaya: ha ha ha ik krijg jouw nog te pakken.

Ik wist dat hij te vertrouwen was en zei tegen hem je mag je ogen opendoen hij smeerde mijn been in en wikkelde een nieuwe doek om mijn been. De pijn werd steeds minder. Ik liep naar de woonkamer en zag dat Ikram geschrokken was en ze zei wat is er gebeurd? Ik zei je zoon heeft me geslagen waardoor ik moest lachen. Ze wist dat ik een grap maakt en ik ging zitten op de bank we gingen wat kletsen enzo. Rayan kwam toen naar de woonkamer en hij had een chique pak aan.
Ikram: waar ga je naartoe?
Rayan: salma haar feestje

Het leek alsof mijn hart sneller begon te kloppen en dat ik geschrokken was. Ben ik nou jaloers? En hoezo?

Ikram: neem Soumaya ook mee ze verveeld zicht thuis
Hij zei is goed ik deed snel een jurk aan en toen kwam hij mijn kamer binnen

Soumaya: kan je niet aankloppen?
Rayan: nee wat is dat eigenlijk. Zei hij sarcastisch
Rayan: je ziet er erg mooi uit
Soumaya: dankjewel

Hij pakde een lipstick en smeerde het op mijn lippen en krulde mijn haren.

Soumaya: van waar heb je haren krullen enzo geleerd.
Rayan: ik heb het niet geleerd maar het is gewoon makkelijk. Je hoeft het niet eens te leren.

Ik deed nog wat make-up op en klaar ik zag er mooi uit!
Hij kwam dichtbij me en zei je ziet er mooi uit bestie en ik werd rood maar uitte het niet. We reden naar Salma huis. Je kon meteen aan haar zien dat ze een kech is. Ik groette haar en ze zei wie is deze meisje.

Rayan: mijn vriendin
Selma: wat voor vriendin?
Rayan: bestie

Selma gaf rayan een knuffel en kusje op zijn wang.
Ik zeg eerlijk ik was echt jaloers.
Rayan ging bij zijn vrienden staan en ik liep gewoon rond. Ik zag dat een jongen een duif probeerde neer te schieten. ik zei stop! Hij staarde naar me maar ik negeerde het en ik jaagde de duif weg. Selma kwam naar me toe en zei je hebt geen rechten om aan mensen te zeggen wat ze moeten doen en wat niet en dit is mijn feestje! En dit is mijn broer hij coach mij en niemand coacht hem begrepen. En ze klapde me op mijn gezicht rayan zag dat en werd boos op salma. Ik ging ff in het hoekje staan en met rayan praten. Hij zei geef der nog een kans ik zei is goed. Ik ging wat eten voor hem halen en zag dat de broer van selma naar me toe kwam en zei heyy ik ben soufian. En hoe heet jij? Ik zei Soumaya. Hij zei voor wie ga je eten brengen? Ik zei voor rayan. Hij pakde mijn arm vast en zei ik heb ook honger en trok me met hem mee naar een kamer. Hij begon de rits van mijn jurk open te maken. Ik ging schreeuwen en huilen. Hij wou met verkrachten! Ik schreeuwde rayan. Totdat hij me oo het bed duwde kwam rayan binnen en sloeg soufian in elkaar. En knuffelde me ik knuffelde hem terug en ging huilen hij gaf zijn vest en zei doe dit aan en we liepen uit de kamer. Rayan had me stevig vast en toen we uit de kamer waren zagen we iedereen naar ons kijken en selma begon te schreeuwen kijk ze dan ze zeggen dat ze vrienden zijn maar kijk hoe ze elkaar doodknuffelen. Rayan negeerde hun en we wouden weg lopen en iemand schreeuwde een meisje en jongen kunnen geen besties zijn. Wat mij echt raakte. Mischien is dat zo. Misschien is dit geen vriendschap maar liefde. Ik besloot rayan te negeren. Thuis aangekomen zei hij Soumaya. Ik negeerde hem en ging snel naar mijn kamer. Ik zag dat hij emotioneel was. Ik deed mijn slaapkleren aan en lag op het bed. Hij was al in zijn kamer vlgms slaapt hij al maar ik kan niet slapen. Ik heb alleen hem in mijn gedachte? Is dit liefde?

Perspectief rayan

Ik vind het echt erg van salma en soufian wat ze vandaag haar aan hadden gedaan. Ik krijg gewoon tranen in mijn ogen. Ik vind der al een tijdje leuk en zij mij niet ik weet het zeker zij denkt gewoon dat we goeie vrienden zijn. Ze ging me net negeren en nu ligt ze vlgms heel erg lekker te slapen en ik stress nu en. Heb haar alleen in mijn gedachte. Ik kan niet zonder haar! Zou ze ook van mij houden?

Weer een nieuw deeltje
Zouden ze het aan elkaar vertellen? Of blijven ze vrienden?

Is This love?Where stories live. Discover now