4- una nova oportunitat..

5 0 0
                                    

com sempre vaig fent la mateixa rutina de anar a dutxar-me i desprès anar a la tenda a antre als clients.. mentrestant anava atendent un dels clients vaig rebre una trucada pero como en aquell moment no pudia perquè estaba en el treball.. la persona s'en va anar i vaig tornar a rebre la trucada. vaig mirar i posaba numero ocult pero el vaig agafar i em van dir..

***- hola bona tarda. tu ets la sira ?

sira- si soc jo. qui ets ?

director- soc el director d'una película i vam tindre unes recomanacions de que tu podries estar a la película i voliem saber si pots vindre a fer alguna prova.. podras ?

sira- depèn de la hora que sigui la prova perquè estic treballant i no se si podria anar.. 

director- tranquila que es pot fer desprès de treballar :)

desprès d'una charla amb el director i dir-li que si sobre que si volia fer la película pero tindria que fer la prova.. vam quedar dema per la tarda desprès de treballar per fer la prova i gustosament va dir que si.. aunq encara no se a quina sera.. bueno vaig anar cap a casa i demà sera un altre dia més..

un dia més de treball però amb l'única que aquesta tarda tinc una prova ! desprès de fer lo de sempre vaig anar on el director em va dir i vaig arribar. però adivineu qui esta ajudant a fer les proves.. la persona que menys esperava RDJ !

sira- que fas aquí RDJ ? 

RDJ- estic ajudant a escullir a la gent per aquest paper en aquesta película i vaig pensar en tu i li vaig comentar al director i va dir que si sempre i cuant fesis la prova.. i cuan vas dir que si a fer-la em vaig posar content i també em van proposar a fer de dictamen i com sempre si jej

sira- aa molt be però no estaràs fent altres películes o  algo per l'estil ?

RDJ- si pero per tu trec temps.. ;)

aquelles  paraules em van sorprende bastant i sobre tot de la seba boca van sortir.. desprès de pensar i quedar-me bloqueixada li vaig dir..

sira- però com pots dir això ?

RDJ- perquè tinc bons gustos d'ecullir a la gent.. ;)

deu meu.. m'estara confesant algo i jo no soc capaç de saber ?

(RDJ estara confesant a la sira que li agrada o son falses esperançes que es fa ella ? en uns capitols u sabrem..)



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 23, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

no crec que sigui possible..Where stories live. Discover now