három ─ citromsárga

339 47 1
                                    

🌻노란색a fiú az ágyán ült, keservesen zokogva a barátja ölelésében

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌻
노란색
a fiú az ágyán ült, keservesen zokogva a barátja ölelésében. miután már a citromsárga is fakulni kezdett, képtelen volt tovább titkolózni renjun előtt.

jaemin túlságosan félt megkeresni a színvakságának okát, ezért barátja járt utána a dolgoknak. egyetlen betegség jöhetett szóba, egy, melynek tünetei tökéletesen illettek a jaeminnel történtekre. azonban a magyarázat felkutatása után a fiút még több szorongás gyötörte.

ha nem mondja el jenonak, mit érez iránta, az összes szín eltűnik majd. utána elveszti a szeme világát is. véglegesen.

minden szürkévé fog válni. én nem akarom elveszteni a látásom, renjun.

jaemin sírva ölelte szorosabban a barátját. már képtelen volt látni a meleg színeket, nem akarta elveszteni a hideg színeket is, nem akarta szürkének látni a világot.

minden rendben lesz. csak el kell mondanod jenonak, hogy kedveled.

renjun a hátát simogatta, próbálta megnyugtatni az összetört fiút. jaemin szeméből egyre több könny tört elő és landolt a barátja vállán.

nem volt ilyen egyszerű. jaemin rettegett tőle, hogy visszautasítják. félt, hogy a fiú megmondja neki, hogy nem kedveli vagy ami még rosszabb, hogy egyenesen kineveti. nem akarta, hogy összetörjék a szívét.
🌻

colors. nomin [✓]Where stories live. Discover now