Zase On

2.3K 66 6
                                    

Skočil do vody a já po chvíli za ním. Byla jsem nahá a on také. Měla jsem na sobě jen tenké bílé tričko přes které mi byly vidět bradavky.

Chvíli jsme se prostě jen škádlili a líbali se, ale pak to přišlo... Opatrně mě chytil za boky a nasadil si mě na svůj velký penis.

,, V pohodě?" potichu mi zašeptal do ucha.

Jen jsem kývla a užívala jsem si tuhle chvíli. Nevím proč, ale prostě miluju ten sex ve vodě, miluju vidět ho celého mokrého jak mě tak tvrdě šuká. Omluvte toto slovo, ale jinak to říct nejde. Jsem z něj totálně odvařená.

Ještě že to je dál od Paříže, protože celá nadržená křičím a vzdychám do lesa kolem tohohle jezera. Když jsme se oba udělali, vyplavali jsme na molo a já si všimla roztrhnutého trička.

,, Jejda... Promiň, ani jsem si toho nevšiml... " řekl trochu vyděšeně.

,, To nic. Akorát teď nevím v čem půjdu domů..."

,, Půjčím ti svoje" podal mi jeho velké tričko, které vonělo po jeho úžasném parfému.

,, Děkuju zlato. " řeknu a obléknu si ho.

Otočím se na něj, už v jeho tričku, je tak dlouhé a já se v něm docela ztrácím. Podívá se na mě a řekne: ,, Bože můj! Ty jsi v tom tak roztomilá!" sklonil se ke mně a dal mi pusu na čelo. Cítila jsem se teď jako jeho dcera. Fuj...

Chvíli jsme ještě seděli na molu a pak jsme šli domů. Doprovodil mě a odešel. Sice jsem mu řekla, že už půjdu domů, ale byla jsem se ještě projít do parku. Bylo tak půl deváté, takže se už docela stmívalo, ale vůbec mě to netrápilo. Rodiče už o Lukovi také ví, takže si myslí že jsem s ním.

Sedla jsem si na lavičku, kde jsme se s Lukou poznali. Sedím tu a najednou si všimnu někoho kdo se schovává za stromem na druhé straně parku.

,, A-adrien....!? C-co ten tu dělá?! Neviděl ho nikdo už tak dlouho... " říkala jsem si docela nahlas.

____________________________________

Ahoj lidičky! Omlouvám se, že už dlouho nevyšla žádná kapitola, ale má toho teď hodně tak to prosím pochopte. 😅
Takhle je sice o hooooodně kratší, ale snad se vám líbí. 😁

Pařížská láska || Miraculous Kde žijí příběhy. Začni objevovat