Nový sused?

126 0 0
                                    

Po dvoch rokoch

Bola som vonku s mojou kamarátkou Emmou, keď do môjho vchodu vošiel nejaký chlap. Pozdravil sa nám (zdravíčko dievčatá ). Nejako ma nezaujal, ale Emmu áno.

E: To je aký sexoš.
Ja: Nikdy som ho tu predtým nevidela.
E: Musíme zistiť ako sa volá a kto to je.

Žeby to bol náš nový sused? Ak áno, tak Emma bude veľmi šťastná.

Ďalší deň

Keď sme sa s Emmou vracali domov zo školy, zastali sme pred mojou bránou a rozprávali sme sa. Bola nám zima. Preto sme sa rozhodli ,že pôjdeme dovnútra. Po chvíli, ako sme tam len tak stali sa otvorili zadné vchodové dvere a dovnútra vošiel nový sused. Mal na sebe sivé tepláky, ktoré mu krásne tvarovali jeho guľatý zadok. Nevedeli sme sa naňho nepozerať. Hneď ako vyšiel po schodoch sa na nás pozrel, usmial sa a pozdravil sa tým jeho povestným ''Zdravíčko dievčatá ''. Začala som byť z neho namäkko tiež. Po tom,ako si privolal výťah, nastúpil doňho a odišiel, sme sa ešte asi hodinu o ňom rozprávali. Boli sme do neho platonicky zaľúbené, ale vedeli sme,že z toho nikdy nič nebude.

Víkend

V sobotu mal prísť môj brat zo zahraničia. Veľmi som sa na neho tešila. (No nikto netušil, čo bude následovať .) Počula som na chodbe krik a nadávky.

B(brat): Do koho ty skáčeš?
S(sused):Ja? To ty si začal ,že som napi.. zaparkoval a ,e som ti oškrel auto.
B: No a nie? Veď sa na to pozri. Opravu mi zaplatíš ty koko...
S: Komu ty nadávaš do koko.... ?

Vtom mamka vyšla na chodbu a snažila sa ich dostať od seba. Ja som iba ticho pozorovala, ako sa bijú a kričia po sebe. Priznám sa , z nášho suseda som bola úplne wet. Nedokázala som sa na tú bitku pozerať , ale zároveň som musela lebo som ho chcela vidieť. Bolo mi ho ľúto , pretože ho brat zmlátil. Je y som mohla , hneď by som mu šla pomôcť. Samozrejme som o všetkom Emmu informovala.

Bola som šťastná , že sa brat vrátil , ale zároveň som na neho bola nasratá .

Sobota

Ráno sme sa zobudili na divný zápach , ktorý išiel z chodby. Prádlo, ktoré sme mali zavesené na sušiaku na chodbe smrdelo. Aj po hodine , keď smrad nezmizol sa brat nasral a rozhodol sa ,že nájde vinníka. Samozrejme nebol to nikto iný , ako náš sused. (Bolo by načase zistiť jeho meno.) Prišiel k jeho dverám a zaklopal. Otvoril sused ,ktorý bol vyfetovaný , ako nikdy predtým.

B: Si normálny? Keď fajčíš trávu , tak si aspoň zatvor vchodové dvere ty idiot.
S: Dobre , dobre. Prepáčte mi to. Už sa to nebude opakovať.

Dvere sa zatvorili a smrad po chvíli zmizol. Nečakala som, že náš sused bude huliť už o 9:00.






You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SusedWhere stories live. Discover now