Hoofdstuk 2.

46 3 1
                                    

"Hallo?!" Schreeuw ik naar de richting waar de schaduw net heen ging. Geen antwoord. Ik kijk terug naar het meisje. "Ademt ze nog?" Vraag ik bezorgd. "Ja, alleen flauwgevallen." Zegt hij, terwijl hij opstaat. "Ik ben Charlotte en dit is Chiara?" Zegt Charlotte glimlachend. "Ik ben Dinny." Zegt hij met een glimlach. Wat!!! Dinny?!! No way!
_~_~_~_~_~Flashback~_~_~_~_~_
Op het bevrijdingsfestival kwam ik hem tegen. Hij begon meteen te flirten en stoer te doen. Hij vroeg geen telefoon nummer maar alleen mijn naam. Toen ik weg ging wist ik alleen zijn voornaam. Ik vind hem nog steeds heel leuk. Maar ik heb hem nooit meet gevonden.
_~_~_~_~_~Einde Flashback~_~_~_~_~_
"Jullie komen me bekend voor?" Zegt hij dan. "Dat klopt. Ik heb je gezien op het bevrijdingsfestival dit jaar." Zeg ik dan met een grote glimlach. Hij kijkt geschokt en blij tegelijk. "Ik dacht dat ik je nooit meer zou zien!" Zegt hij met een super grote glimlach. Ik kijk naar Charlotte en kijkt blij. We draaien ons om en zien dat het meisje weg is. "Neeeee! Me zusje!" Roept Dinny met tranen in zijn ogen. Ik hoor een kwaadaardige lach achter me. Ik draai me snel om en zie......

_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_
Cliffhanger!!!
Trouwens die flashback is echt gebeurd 😉
Alleen ik heb hem echt nooit meer terug gevonden 😭

Liefde Op De Kermis.Where stories live. Discover now