Maç günü

23 1 5
                                    

                                Defne:

       Akşam Burak'ın evindeyken
Sibil'in ikizi olan Baran geldi beni görünce şok oldu. Sibil'e bir şey söylememesi için çok ter döktük. En sonunda pes etti bu da demek ki zafer bizim Burak'la zafer dansı yaparken. Baran arkadan " gözlerim kanadı kesin şunu" diyerek gülmemize neden oldu. Hep beraber sohbet ederken ben bizzat ben "haftaya maç yapalım" dedim. Demez olaydım iyi bir yönü vardı ki ben voleybol maçı istemiştim. Ama Burak karşı çıkarak "hayır" dedi. Süt dökmüş kedi gibi ona bakıyordum ki Baran " hadi ama Burki inatlaşma" dedi. O sırada Kaan söverek eve geldi. Gelirken makyaj malzemesi gibi şeyler almış galiba ama nedenini bilmiyorum. Kaan bana poşeti uzatırken ona boş boş bakmış olmalıyım ki açıklama yaptı "sana aldım" dedi. Ben hayla ona bakarken "Burak almamı söyledi" diye devam etti. Bir an Kaan'ın beden eğitimi öğretmenliği okuduğu aklıma gelince kendi kendime "sıçtık" dedim ve bunu farkında olmadan sesli söylemiş olmalıyım ki hepsi bana baktı. Burak yanıma oturup "niye sıçtık" dedi. Ben onu geçiştirerek  ucuz atlattım. Gece kimin nerede yatcağını tartışırken Kaan yatağına yatıp uydu aynı şekilde Baranda biz Burak'la birbirimize bakarken bir tane çift kişilik yatak vardı. Bu demek ki ikimiz beraber yatıcaz. Burak giyinmem için odadan çıktı Kaan'ın getirdiği pijamaları giyerken cidden gerilmiştim. Ben giyinip Burak'a seslendim. Burak gelince "merak etme bir şey yapmam istersen yerde yatarım olmadı aramıza yorgan koyarız" dedi. Bu hali cidden komikti. Ben ona "hiçbirine gerek yok biliyorum senin böyle bir şey yapmayacağını" dedim. Burak gülünce bende güldüm onun gülüşü ciddi anlamda içimi ısıtıyor.     
    

                                         Burak;
      Defnede beni ona çeken
Bir şeyler vardı. O gülüşü, o bakışı içimde bir şeyleri harekete geçiriyor. İkimizde yatağa yatık birbirimize sırtımız döndük. Ben duvara bakıp bir şeyler düşünürken bir baktım ki Defne uyumuş bu haliyle bile tatlıydı.

  Kalktığımda Defne yoktu koşarak içeri gittiğimde Defne hepimize kahvaltı hazırlamış. O sırada arkamda Kaan ve Baran belirdi. Onlar kahvaltıya oturmuş ayı gibi tıkınıyorlardı bense Defneye bakakalmıştım. Defne yanıma gelip ellerini bir o yana bir bu yana salladı sonra bir tane tokat atıp beni kendime getirdi.

                                         Defne;
  Burak'a tokat atınça içim acıdı
o yerine geçerken ben peşinden özür dilledim. Baranla Kaan birbirlerini kovalarken kendimi bir garip hissettim. Burak yanıma gelirken Baran ona çelme takıp yere kapaklanmasını sağladı onlar gülerken Burak ana bacı sövüyordü. Bu kadar yaratıcı küfürleri ilk defa bir arada gördüm ki cidden şaşırıp bakakaldım.

                                         Defne;
                                   3 gün sonra
          
  Maç günü gelmişti kızlarla öyle
bir hazırlandık ki kimse bizi tutamaz. Aradan 3 saat geçti parka geldiğimizde antreman yapıyorlardı. Yaklaşık 1️⃣➖2️⃣ saat sonra maç bitmişti ve biz bir puan farkla öne geçmiştik. Hep beraber kafeye gidip bir şeyler içiyorduk. Burak masadan kalkıp bir şey söylemeden gitti. Bende peşinden gittim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ayrı DünyalarWhere stories live. Discover now