8. rész Saját kis történet: Yuno x Asta

276 18 3
                                    

-Asta! - kiáltott fel kétségbe esetetten a kis Yuno. -Mögötted!

Mikor Asta megfordult, szembe találta magát az előbb még fekvő férfival. Alig telhetett el pár másodperc, mikor a férfi egy hatalmas pofont adott le a szürke hajú kisfiúnak. A tenyere hangosan csattant a hófehér bőrön. A kisfiú azonban tűrte a fájdalmat. Ő legalább erősnek mutatta magát kívülről. Ám belülről közel sem volt erős. Sőt gyenge volt. Rengeteg sérülést kapott már, miközben Yunot védte, de akkor kapta a legnagyobb ütéseket, amikor látta, hogy Yuno elsírja magát az ő helyzetén. Pedig a szürke kisfiú mindig csak őt védte.



-Yuno - szólalt meg halkan Asta.-Menj és bújj el valahova - mosolygott rá a másik kisfiúra, mikor sikerült elbújniuk az idegen férfi elől. - Majd utánad megyek és megtalállak. Utána, pedig hazamehetünk. Rendben? - állt fel miközben leporolta nadrágját. Yuno csak ült ott s csak nézett Astára.



-Rendben - önkívületlenül mondta ki a szavakat.

Nem akarta Astát itt hagyni, de nem is akart a terhére lenni. Asta mosolyogva ment vissza a férfihoz. Yuno pedig lélekszakadva futott el a másik irányba. Megállt egy kukánál, majd lecsúszott a fal mentén. Térdeit fölhúzta, majd a fejét azok közé hajtva sírta el magát. Utálta magát a gyengesége miatt. Ez az egész, csak azért történt, mert a nyakláncát elvesztette. Megint. Szegény kisfiú egész testében remegett, a hidegtől na meg persze a sírástól is. Arra gondolt, hogy meg kell erősödnie, hogy ne csak Astának kelljen őt megvédenie, hanem ő saját magát is meg tudja védeni.



-Yunoooo - hallotta meg Asta hangját. Azonnal kiugrott a kuka mögül és egy mosolygós szétvert Astával találta szembe magát. -Vissza szereztem - mutatta föl büszkén a kis medált. Yuno nem foglalkozott, hogy később mennyire lesz kínos a helyzet, azonnal Astához rohant. Pontosan előtte megállt pár centire. Mélyen Astának a szemeibe nézett, majd egy hatalmas ölelésben részesítette a szürke hajú kisfiút. Asta pedig egy pár másodperc meglepődés után vissza ölelte fekete hajú barátját.


Black Clover ✓Where stories live. Discover now