~PART FIFTEEN~

1.8K 90 16
                                    

Ráno jsem se probudila celkem pozdě. S Ginny jsme vyrazili na snídani. Byla tu velice napjatá atmosféra jelikož větsina lidí byla nervózní. Děvčata s roho jestli se stohnout připravit a budou vypadat dost hezky a chlapci s toho jestli jim neuteče partnerka čehož se jeden z přítómných nemusel bát. Draco Malfoy pozval Daphné Grangressovou. Věděl že mu věnuje jeden tanec a zdrhne ale bylo mu to jedno. Prve tam ani jít nechzěl ale půjde. Chce vidět Hermionu v šatech. A to jak bude vypadat. Ona je jediná kvůli které tam jde. Večer se velice rychle blížil a dnešek jako by ubíhal rychleji. Teď byly dvě hodiny odpoledne a po celém hradě by jste nenašli jedinou dívku teda až na jejich ložnice. Všecbny lítali po ložnicích a řešili či si vzít tyhle stíny nebo fyhle a co s vlasama. Hermiona nebyla vyjímkou. Naštěstí se od nich již Fred a George odstěhovali tudíš je nemohly vidět. Hermiona byla v koupelně a dávala si sprchu šlo hlavně o vlasy. Které si musela umýt. Když byla hotová zabalila se do županu a vyšla ven. Tam na ni čekala již umytá Ginny. Oboum Hermiona kouzlem vysušila vlasy a přípravy zaçali.,,jaké si mám vzít stíny a co rtěnka" ptala se Ginny.,,do háje ja nemám boty" vykřikla Hermiona.,,počkat" zvedla prst a vytáhla krabici z botama.,,tak mám dobrý" oddechla si. Přípravy pokračovali obě dívyk chtěli zazářit. Nakonec si obě dívky navzájem učesali vlasy. Hermiona si po dlouhé době rozpustila své vlasy které ji sahali až po pas. A to byly na začátku roku po prsa. Kouzlem urovnala vlny. Fakže to byly jen lehké lokny a přehodila si je přes pravé rameno. Ginny Hermiona učesala složitý drdol.  Nakonec se nalíčili. Obě vypadali kouzelně. Hermiona přešla k šatům. Oblékla si je a přešla k zrcadlu byly dokonalé. Vypadala jako princehna což ostatně Ginn taky. Měli šaty s velkou sukní. Hermiona měla Fialivo růžové a Ginn měla rudé. K oboum se tyto barvy hodili a dívky vypadali dokonale.

 K oboum se tyto barvy hodili a dívky vypadali dokonale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hermiona Jean Granger- Rojvol Ridlová.

Hermiona Jean Granger- Rojvol Ridlová

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ginerva Molly Weasley.

Obě dívky se vydali k Velké síni. Po cestě po nich každý pokukoval. Vypadali úžasně jako princezny. Došli ke schodišti a když je všichni zahlédli zatajili dech. Každý chlapec hltal Hermionino tělo někteří skoro slintaly. Hermiona byla sice šprtka ale pokud jde o ženskoat tak byla velice krásná a vyspělà. Její hrudník jí mohla kde jaká dívka závidět. A Hermiona si navíc udržovala postavu. Takže se dalo říct že vypadala dokonale. A ty šaty ji zvétšovali hrudník a zmenšovali boky. Vypadala kouzelně. Dívky se na ni díbali se závistì a chlapci měli oči plné chtíče. Perverzní prasata. Pomyslela si Hermiona. Rozhlédla se po síni. A zahlédla Draca Malfoye co čekal na svou partnerku. Samozřejmě že na Hermionu hleděl. Čekal hodně ale tohle ne. Vypadala tak úžasně. Vlasy měla po prvé za tu dobu co chodila sem rozpušťené. A oči měla zvzrazněné fialovými stíny a linkou. Dokonale vynikli. Jejì rudé rty ho lákali a měl chuť je teď a tady políbit. Sledoval její dokonalý hrudník a boky které byly dokonale vytvarované. Asi si říkáte že je tady nějak moc dokonale. Ale podle Draca vypadala Hermiona dokonale. Úžasně,vyzívavě,vyspěle a spousty dalších slov. Draco litoval toho že ji netihl pozvat a že je s ní rozhádaný. Najednoh se rozhodl že ji dnes vyzve k tanci.

TraitorWhere stories live. Discover now