6. Az oskola nem hagy Wattpadozni!!

149 11 0
                                    

sziasztOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk!! Mrs. Retard visszatért!! khmm... Igen,igen... nem volt rész... sajnálom de a nyáron elfoglalt voltam...És ez most sem lesz másképp mivel iskola van... REKT... DEEEEEEEEEEEE igyekszem a hétvégéken sokat írni  ide is, meg a többi storym-hoz is!! 

NA DE :

Let's Get Started:

Szerintem mindenki ki van ettől, az egyetlen EGY iskola hét miatt. Legalább is én fáradt vagyok, és se kedvem, se erőm nincs írni ( de azért ide csinálok egy úljabb partot.. na mind1 xD). Szóval jap... Én úgy gondolom, hogy most, hogy az iskola elkezdődött a sok story nem fog olyan sokszor frissülni. Ráadásul 7.-es lettem, így tényleg kevés időm lesz írni. De szerintem ezzel mindenki így van. Nyílván, akik csak olvasók azoknak nem okoz annyira nagy gondot ha nem tudnak wattpadozni. Vagy még is??  Én speciel úgy vagyok vele ( mert én részben olvasó is vagyok), ha már egyszer nincs időm írni ,akkor legalább olvasni tudjak. DE mivel részben tartalom gyártó is vagyok,ezért azt is kötelezőnek érzem, hogy írjak. Akár olyan FF-et amit kurvára nem akarok kirakni ( mert olyan fos vagy pedig azért mert olyan témát dolgoz fel, vagy csak szimplán azért mert túl szar lett ), vagy pedig folytatni az eddigi könyveimet. Sajnos az ihlet hiánya miatt "hátrányos helyzetű" lettem, mivel ha nincs ihlet nincs elképzelés se story line, ami valljuk be, kell egy storyhoz,mert anélkül egy történet szarabb lenne mint az igazi szar.

Na de, most, hogy ezt kiveséztük és eladtuk a szervkereskedőknek, így belevághatunk a komikusabb témánkba.

Mini story:

Mivel én Mrs. Fogyatékos elfeledkeztem arról, hogy szeptember 2 az iskola nap, így ugyebár vasárnap 23 órakor mentem el aludni, mondván még van egy hetem. Hát nem volt egy hetem... Volt 7 órám aludni suli előtt. WoW. Nos hát igen és gondolhatjátok majd elaludtam órán. Ahogy végetért a nap és hazafelé tartottam az utca végéből a mi házunkig Naruto futásban futottam - csak úgy megjegyezném, nem néztek hülyének XDDD-,majd berontottam a kapun beültem a gép elé majd , rájöttem, hogy van házim is... Itt törtem össze...

 Itt törtem össze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


remélem tetszik ez a rész UwU ha esetleg szeretnél több részt eme gyönyörből akkor vote-olj uWu

BYEEEEEEEEEEEEEE

Az Én Wattpad MEMEIMWhere stories live. Discover now