Bölüm-9-Mod Paketleri

3.6K 89 24
                                    

Galacticraft:Ay ve Mars üzerine kurulmuş bir mod paketidir.Uzay mekiği yapıp gelişip aya hatta marsa bile gidebilir,orada yaşam kurabilirsiniz.İçinde 106 mod paketi vardır.

Hexxit:PvP veya RPG üzerine kurulmuş bir mod paketidir.Devasa kılıçlar,muhteşem özellikli zırhlar ve daha fazlası bu mod paketinin içindedir.Fazla canavar öldürmeye ve kula yıkmaya meraklıysanız tam size göre bir mod paketidir.Yaklaşık 67 mod vardır içinde.

Tekkit:Bu tamamen makine ve kablolarla ilgili bir mod paketidir.Büyük bir eve ve sınırsız enerji en önemlileridir.Yaklaşık 75 tane mod vardır içinde.

Big Dig:Tamamen madenler üzerinde durulan bir mod paketidir.Burada kömür ve enerji kaynaklarına ihtiyaç durulmaktadır.Bu yüzden tamamen bir mühendis olmanız veya mühendis kafasıyla oynamanız gerekir. :D

Buraya kadar bildiklerimin hepsini yazdım.Eğer başka bir mod paketi öğrenirsem sonradan eklerim.Sınır 100 okunmadır.Eğer bir hafta içinde 100 okunmayı geçmez ise sınır bu sever oylar ile yapılacaktır.Bir daha ki bölümde görüşmek üzere.Görüşürüz Steve's

Minecraft Hakkında Bilinmesi GerekenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin