Trapas

97 8 5
                                    

Pohled Evči
Když jsem to rozkousala tak jsem se napila mého oblíbeného džusíku. Mirai pořád na mě civěl jak na vyvoranou myš.
Pohled Niny
Když se kouknu na Miraie mi mi příjde nějaký divný. Pořád pokukoval po Eevči. Potom tak sebou zvláštně jakoby culk a koukl se na Evču a zrudl. Radši jsem nic neříkala ale asi vím o co jde. Když jsme to dojedli tak přišla servírka a Tom chtěl zaplatil za mě ale začali jsme se hádat kdo to zaplatí. N: ne Tome ty platíš za mě skoro všechno co jde
T: ale hovno. Prostě to zaplatím a ty s tím nic neuděláš. HAHA!
N: no dobře no. Ale příště budu platit já.
T: okey
Takže jsme se domluvili a zaplatili a šli jsme ven z restaurace. Strašně jsme si chválili to sushi. Všem to strašne moc chutnalo bylo super.
Pohled Toma
Mám potic že Ninu asi miluju. Chtěl jsme být co nejblíž u ní. Když jsme šli tak holky šli před náma. Já s Miraiem jsme šli naschál trochu pomelejác a myslím že jsme měly stejnou myšlenku. Ach jo ona je nejvíc dokonalá musí pořád na ni civět. Když jsm se koukl na Karlose tak byl celý rudý. Pořád koukal na její zadek. Bylo to strašně mužný. Potom se Evča podívala na Miraie a šla vedle něho. Byla až na něm jakoby nalíplá potom jsme asi]začal trochu žárlit.... Sice nenvím z jakýho důvodu ale rychle jsme dohonil Ninu a nalípl jsme se mega na ni. Se divim že nespadla. Se na mě tak divně podívala a já se začal smát.
N: wtf co se směješ jak kokot 😅😂🤣
T: to neřeš
N: okey
M: se mi chce srat.... Pls počkejte na mě si zajdu na veřejné záchody
T: jojo holky počkejte na nás mě se chce taky.
Se na mě Mirai tak divně podíval a šli jsme ne záchod. Holky si sedly na lavičku a poslušně čekaly.
Pohled Miraie
T: kámo ta Evča je sexy 😁
M: prosim?
T: tak co? Mám pravdu ne?
M: no jo.... Ale Evča je moje aby ti to bylo jasný milý Javore.
Oba jsme se začali tlemit jak kokoti.
M: tak já jdu srat
T: okey a já zase chcat
M: okey
Pohled Niny
Seděli jsme na lavičce a povídali jsme si a to pak třerušil hlasitý smích který šel z veřejných záchodů. Obě jsme se tomu začali tlemit. Pak jsme řekla.
N: hele Evi ty máš Miraie ráda co?
Evča zrudla a řekla
E: já ho nemám ráda. JÁ HO MILUJU!
N: nuuuuuuuu to je cute já vás mega shipuju jste mega kawaiiii.
A Evča zrudla ještě víc a to jsem nevydržela a začala jsem se smát.
E: haha jak vtipné
To dořekla a kluci přišli. Pak se před náma zastavili a koukali na nás. Bylo to divní. A pak jsme musela prostě přerušit to trapný ticho tak jsem řekla.
N: tak co teda. To jako tady budeme na sebe civět celou dobu nebo někam ještě zajdem?!
M: no dobře ale kam zajdem?
Ob dva si sedli taky na lavičku a všichni jsme přemýšleli kam půjdem.
Pohled Evči
(to co teď bude říkat tak to si jen myslí neříká to nahlas) kurva ne Mirai si sedl vedle mě. A koukl se na mě. Pár sekund jsme si vzájemně koukali do očí. Ale pak jsem se podívala rychle na psa co šel kolem protože jsem zrudla.
N: hele tak se jdem ještě šli se projít třeba nás pak něco napadne.
T: dobrý nápad
M: okey
Tak jsme šli
Pohled Tom
Šli jsme a já jsme chtěl Nině šáhnou na zadek ale radši jsem to neudělal... Koukal jsem se na Karlose a on se pokoušel o to samé.
Pohled Miraie
Zkoušel jsem Evči chytit za ruku ale bál jsem se. Když jsme sebral co nejvíc odvahy a zkusil jsem to. Šáhl jsem jí na prostředníček. Ona s sebou škubla a koukla se na mě tím pohledem jakože děláš si prdel? Po tomhle jsem muse fakt hodně zrudnout.... Nevěděl jsem co mám dělat protože to bylo fakt trapný...tak jsme dělal jakože nic ale Tomík si toho všiml a začal se mi smát a Nina potom taky.... Potom jsme si pořád povídali. Pak jsme zjistili že je půl osmé tak jsme šli všichni dom. Evča a Nina šli spolu a já s Javorem. Rozloučil jsme se s Evčou tka že jsem jí objal a ona mě tak stiskla že mě málem uškrtila..... Bylo to strašně super.


Tvoje OčiWhere stories live. Discover now