Prológus

4 0 0
                                    

Zuhog az eső, dörög az ég, ahogy az angyalok és démonok csatába indulnak. Auriel még soha nem látott ekkora hadakat felsorakozni egyik féltől sem.
-Meg szerencse hogy nem látnak minket-felelte  egy Nephilim feldreítő, Auriel oldaláról.
Ne kiabáld el-szólt a Vezető- A mágia talán hatásosan el rejt előlük, de nem végtelenségig.
És akkor az Angyali sereg fölött megjelent egy fenséges páncélba öltözött alak,fehér paripán mely ugyancsak rendelkezett aranyló szárnyakkal. Ez az angyal Ahnut, az angyali seregek főparancsnoka, és a Mennyek uralkodónője.
A legtöbb nephilim elámult szépségén. Aranyló haja, gyönyörű, fehér ragyogó szeme és ezüst palástja mindenkiből ezt a reakciót váltotta volna ki.Kezében legendás Lándzsája: Bosszú. Vele szemben teremtett ellensége Baltazár állt. Szinte tökéletes ellentétei voltak egymásnak. Lángoló szekerét két ocsmány pikkelyes bestia húzta. Páncélja éjfekete, szarvas sisakja: Iszonyat egy démoni arcot ábrázolt.

Auriel elgondolkodott: Mikor volt utoljára, hogy ők küzdöttek egymással? 2000 éve? Azoknak a csatáknak midig a Harmadrendű fajokhoz van köze. Múltkor is azért hadakoztak mert az angyalok a Földre küldtek valakit, de nem volt ideje visszaemlékezni, hisz a föld beleremegett az angyali és démoni energiák keveredésébe, Mely egy hatalmas robbanásban tornyosodott ki. A nephilimek eltakarták a szemüket, ám a fény még úgy is vakító volt. Aztán öt másodpercnyi fényesség után, Auriel meglepetten vett észre valamit. A robbanás ereje egy seregnyi angyal és démon erejével ért fel, így 5000 kilóméteren belül minden harmadrendűt elpusztított volna. Még szerencse hogy nem voltak, Auirel és a csapata már 80 embert 20 lúmentmentettek meg a Konfliktus elől.

-Mester, gond van- szólította meg Aurielt Sothis, az altábornoka.- a rejtő varázslat el lett tüntetve a robbanás által, szóóval látnak minket. És egyikük se fog jópofizni. Amint akárcsak egyik banda is ránk ugrik, nekünk annyi. Szóval ajánlom lépjünk le.

-Látok benne rációt-Válaszolt Auriel-Mindenki elő a portálkulcsokat! 

Ezt a mondatot követően 20 portál készen állt az utazásra, amire rögtön sor is került.

A Nephilim Felderítőcsapat visszautazott a bázisára, az úgynevezett Purgatóriumba.




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Háború az Egyensúly ellenWhere stories live. Discover now