15.Sarmale și poze misterioase

10 3 8
                                    


        Stau pe pervazul camerei mele, având un singurgând în cap. Șocant, nu este vorba despre frumușel, ci despre sarmale. Așa cumunii au momentele lor de dependență față de muzică, așa sunt și eu în acestmoment dependentă de sarmale. Nu vreau să simt miros de trandafir, vreau doarsă simt mirosul mâncării făcute de bunica.    

          După ce mi-am adus aminte de visul cu frumușelulmeu, în timpul micului dejun, am plecat în camera mea. Apoi, pur și simplu, oexplozie chimică a avut loc în creierul meu și simt nevoia să mănânc cărniță cuorez, în foi de varză. Succes cu asta, având în vedere că miss curvix nu știesă facă decât ouă ochiuri, și pe ălea arse.

          De ce nu există copaci în care să crească sarmale? Mi-a răsărit în cap să caut pe YouTube un tutorial. Adică, acolo găsești tutoriale pentru orice, de la vopsit părul, până la pus baloane pe belengher. Într-un fel e trist că nimeni nu mai caută informații în cărți, în ziua de azi, dar creierașul meu nu merită să fie bătut cu asemenea idei filozofice. 

          Dar, după doar două minute de când am început săvizionez tutorialul, am simțit deja că mă ia somnul la cât de plictisitor este.Am o idee! Poate frumușelul știe să gătească. Doamne, ce mi-ar plăcea să-l vădîmbrăcat în șorț de bucătar... doar în șorț de bucătar.

          Dar, trecând peste fanteziile mele cu adonisulmeu, mă îndrept spre camera sa, iar de data aceasta bat la ușă. O curiozitatemorbidă mă înfășoară atunci când nu aud vreun sunet, așa că deschid ușa.Sunetul apei căzând răsună cu un ecou slab, ceea ce înseamnă că face duș înbaie, că doar nu în wc.

          Mă aproprii de un raft pe care sunt mai multepoze în care el se află alături de o fată drăguță ce pare mai mică decât el cucâțiva ani. Probabil o prietenă, sau iubita lui. Să fiu sinceră, nu m-am gânditpână acum la posibilitatea ca el să aibă o iubită. Dar nu am cum să-l întrebasta, că până la urmă între noi e mai mult o relație de colegialitate, sau cevade genul, doar că mai întortocheat. 

          Mintea mea este într-o călătorie într-un colțîntunecat al creierului, așa că nu sesizez decât după câteva secunde că ușabăii s-a deschis. Parcă dintr-o dată căldura în cameră a crescut cu o sută degrade. 

          El stă în dreptul ușii, având doar un prosop albpe șolduri, și se uită la mine mai ceva ca la o mașină Lamborghini.

Just a bullshitWhere stories live. Discover now