D

414 24 25
                                    

medya gelmiş geçmiş en iyi ship fanart'larından biri olabilir *-*

Chapter Song = Taylor Swift - Lover

Bahçeli evin parlak kırmızı renkteki sade kapısı üç defa çalındığında Beverly hızla yerinden kalkıp koridoru geçerek kapıyı açtı.

Bir sene önce bu saatlerde evli olduğu genç adam saçı başı biraz dağılmış hâlde, kapının pervazına yaslanmış kadına bakıyordu. Gözlerinde beliren kırmızı kan damarcıklarından ağladığı belliydi. Dışarıda yağmur çiseliyordu ve Richie'nin omuzları ve saçları hafif ıslanmıştı.

Beverly onun sağ elini tutup oğlanı içeri çekti ve yavaşça sarıldı. Richie başta kollarını kaldırmadı ama sonradan o da direnmeyip kızın beline sıkıca sarıldı. Beverly gerçekten de ona hiç kıyamadığını ve ne kadar özlediğini fark etti o an.

Kapıyı kapatıp onu içeri yürüttü. Üşümüş olmalıydı. Ondan ayrı kalmak bu kadar zorken reddetmenin ve uzak durmanın ne anlamı vardı ki? Seviyordu işte. Hiçkimseye vermediği değeri vermişti ona.

Richie hoşlanan tarafın sadece kendisi olduğunu söylediğinde fena yanılıyordu.

Richie, kızın bej rengi yumuşak koltuğuna oturdu ve boş boş yeri izlemeye başladı. Düşünceli bir görüntüsü vardı ama aksine hiçbir şey düşünemeyecek kadar bitkin ve yorgun hissediyordu.

Beverly onun dizlerinin arasına, tam önüne diz çöküp gencin yüzünü elleri arasında tuttu ve yavaşça okşadı. Richie ona inatla bakmayıp bakışlarını eğmişti. Sanki gözlerine bakarsa yanlış bir şey yapmış, bir suç hatta bir günah işlemiş gibi huzursuz hissettirecekti.

Beverly'nin gözlerine bakmak suç değildi. Beverly'nin kendisi bir suçtu. Ama Richie uslanmaz ve haylaz bir çocuk olduğu için suç işlemeyi seviyordu. O Beverly'si olmadan yaşayamıyordu ki.

Hem annesi, hem arkadaşı, hem sırdaşı, hem ablası, hem de karısıydı bir zamanlar. Beverly onun her şeyiydi. Keşke hâlâ öyle olsaydı.

"Bana bak Richie. Lütfen."

Richie başını kaldırıp kıza baktığında Beverly onun gözlüklerini çekip çıkardı ve masanın üstüne koydu. Richie artık Beverly'yi net göremiyordu.

Eskiden aralarında bir sorun olduğunda Beverly hemen Richie'nin gözlüklerini çıkarırdı. Çünkü Richie Bev'in üzgün ve sinirli suratını gördükçe kavganın alevlenmesinden korkardı. Bibirlerine soğuk olmalarından her zaman nefret ederdi.

Yine öyle yapmıştı işte. Ufak hareketlerle ağır darbeler vuruyor, geçmişi hatırlatıp can yakıyordu. Richie de onun canını yakmak istedi. Kendi kalbi bu denli parçalanmışken Beverly'nin bu kadar güçlü durması haksızlıktı.

Beverly parmaklarıyla Richie'nin yanaklarını, belirgin elmacık kemiklerini ve saçlarını okşadı. Sonra ufak bir öpücük verdi dudaklarına. Aylar sonra ilk kez öpmüştü onu. Oğlanın midesi kasıldı. Sinirli bir şekilde nefes aldı. Beverly hep yaptığını yapıyor, haksız olunca savaşı kazanabilmek için oğlanın ona olan zaafını kullanıyordu. Onu öpüyor, dokunuyordu. Richie buna izin vermemesi gerektiğini biliyordu ama tekrar öpmesini de istiyordu. Özlemişti çünkü. Hem de çok.

Beverly'nin onun üzerinde bu kadar uyuşturucu etkisi yaratması adil değildi. Sanki içki içmeden sarhoş oluyordu.

Kız sakince gülümsedi. Richie sinirlenmişti. Dengesizliği onu kararsızlık çukuruna itiyordu devamlı. Beverly uzakta olursa ölüyor, ama onu yaptığı şey yüzünden yanında da istemiyordu Richie.

"Sen haklıydın Richard. Ben seni tekrar geri istiyorum. Ve burada olman hoşuma gidiyor."

Richie cevap vermedi. Ya da vermek istemedi. Çünkü korkuyordu. Beverly şimdi böyle söylüyordu ama ya ilerde yine kavga etmeye başlarlarsa ne olacaktı? Beverly yine oğlanı arkada bırakıp gidecek miydi? Richie bir daha terkedilmeyi kaldırabileceğini pek sanmıyordu.

"Beni bir daha sensiz bırakacak mısın?" Richie dolmuş gözlerle ona baktı ve sakince sordu.

"Bırakmamayı umuyorum." Beverly imâlı bir sırıtış attı. "Tabi ki bırakmayacağım seni aptal!"

Oğlan gözyaşları eşliğinde gülümseyip başını kızın omzuna gömdü ve sessiz sessiz ağladı dakikalarca.

"Tekrar erkek arkadaşın olabilir miyim?"

Beverly oğlanın yağmurdan ıslanmış ensesine ellerini koyup onu kendi yüz hizasına getirdi ve gözlerine baktı. İyice yaklaşıp da ona sert ve uzun bir öpücük vermeden önce tek bir cümle söyledi.

"Bence sen tekrar kocam olmalısın Richard."

The End.

The End

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

•••

Sophia ve Finn'in birbirlerine olan o bakışı beni bitirdi doğrusu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sophia ve Finn'in birbirlerine olan o bakışı beni bitirdi doğrusu.

Boyfriend || BeverieWhere stories live. Discover now