She was my everything.

983 42 8
                                    

Ik staar naar het muziekdoosje die zachtjes muziek speelt. Het speelt zo'n rustig liedje dat je ook altijd in van die juwelenkistjes waar zo'n ballerina in rondraait hoort. Dit niet al te grote, houten kistje, is waarschijnlijk een van mijn meest waardevolle spullen ooit. 

*Flashback*

'Luke, hoor jij dat ook?' Vraagt ze aan me, terwijl ze me aandachtig aankijkt. 'Wat bedoel je, lief?' 'Dat prachtige liedje? Waar komt dat vandaan?' Ze kijkt om zich heen, waardoor haar blonde haren heen en weer gaan. Het ziet er zo lief uit. Zij is zo lief, en kwetsbaar. Ik heb al vaak gevraagd of er iets mis was. Maar telkens ontkende ze en zette een glimlach op. Ik weet dat ze liegt, de glimlach die ze me laat zien is niet echt. Ze lacht wel, maar niet zoals ze lacht als ze het meent, de twinkeling mist. Je kunt de twinkel in je ogen niet faken. Ik word terug gezogen naar de realiteit als ik merk dat ze niet meer naast me staat. Ik kijk even om me heen en zie haar al snel bij een oud kistje staan. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar middel heen. Ik druk een kus op haar wang en ik zie haar mondhoeken omhoog krullen, kijk dát, is nou een echte prachtige glimlach. Ik zie haar aandachtig naar het kistje staren. Voorzichtig pakt ze het op en draait aan de veer. Dan opent ze het kistje waardoor er een rustig liedje word gespeeld. Ik kan aan haar zien dat ze erg gefascineerd is met het kistje. Dit meisje, ze zit zo vol met verrasingen. Haar interresses liggen bij niet voor de hand liggende dingen, en dat maakt haar nog leuker dan ze al is. Ik steek mijn hand uit en zeg 'mag ik deze dans.' Ze glimlacht en pakt mijn hand. Waarna we 'dansen' in het midden van een winkel. Het maakt me niet uit dat er mensen staren. 'Ik houd van je.' Fluister ik, zodat alleen zij het kan horen. 'Ik houd ook van jou, Luke.' Fluistert ze terug. Ik druk mijn lippen op die van haar en net zoals in een film beginnen de mensen om ons heen te klappen. Ze begint te blozen, wat haar super schattig maakt. Ik merk nu pas dat er geen muziek meer word gespeeld. Ik loop naar het doosje en pak het voorzichtig op. Ik loop er mee naar de kassa, niet eens kijkend naar het prijskaartje. Ze is mijn alles. Ik heb er alles voor over om die glimlach op haar gezicht te kunnen zien. Niet veel later loop ik met het kistje in mijn handen terug naar haar. Ik geef haar het kistje en ze kijkt me zo blij en liefdevol aan. Man, die ogen, ze hebben me compleet in haar macht. Ze heeft prachtige hazelnoot bruine ogen. 'Ik houd zo veel van je, Luke, bedankt voor alles.' 'Ik houd ook zo verschrikkelijk veel van jou, Skye.' Zeg ik, voor ik mijn lippen weer op de hare druk. 

*Einde flashback.*

Ik merk dat er weer tranen over mijn wangen rollen, door de gedachte aan haar. Ze was mijn alles, en ik heb haar laten gaan. En Jara ís mijn alles, maar ook zij is uit mijn greep ontsnapt. Ik pak een schrijf blok en een pen. Ik moet mijn gedachtes kwijt kunnen. Maar ik kan Cal moeilijk wakker maken, om 3 uur 's nachts. Ik schrijf en schrijf en schrijf tot ik in slaap val. En voor het eerst sinds Jara's verdwijning, slaap ik als een roos. 

Hi guys, 

Een hele korte update ik weet het. Eigenlijk zou ik moeten slapen, maar ik heb te veel aan mijn hoofd en ik kan het gewoon niet zo lang uithouden zonder updaten... Ik had afleiding nodig dus besloot ik een stukje te schrijven. Sorry dat er niet zo veel gebeurd, dit was meer een filler zeg maar. Volgende update word mega, I promiss! 

Lots of love,

Kyra

Lost boy DUTCH FANFICWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu