Smoke Weed Everyday

80 3 12
                                    

Χριστινεϊρος P. O. V
Ξύπνησα και ένιωθα ότι είχα χαρμανιασει λίγο, ήθελα τσιγάρο, βασικά ήθελα μπαφο. Δεν είμαι από τα άτομα που κάνουν συχνά, ίσα ίσα δύο φορές έχω κάνει αλλά σήμερα το απαιτούσε η περίσταση. Θα ερχόταν ο Sinboy Θεσσαλονίκη και γαμωτη δε μπορούσα να πάω να τον δω, έλεος πχια. Είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης, ο τρόπος που μουρμουριζει είναι τόσο δε ξέρω, ουαου.

Τέλος πάντων, ντύθηκα και ξεκίνησα για Αγίας Σοφίας, ήταν βράδυ, πόσο κοιμήθηκα πάλι ρε φουστη μου; Μπήκα στο λεωφορείο, κατέβηκα και άρχισα να περπατάω προς τα εκεί, ωπα, έφτασα. Σκαρφάλωσα την κάγκελο πόρτα και τσουπ, ήμουν μέσα. Κάθισα μόνη μου σε ένα πεζουλακι, γύρω μου υπήρχαν πολλά πρεζόνια και μπαφιαριδες αλλά δε μίλησα σε κανέναν κι ας με κοιτούσαν σαν να ήμουν fresh meat.

"Έχεις τζιβανα;" με ρώτησε κάποιος, ακούστηκε εντελώς μπετωμενος.

Εστρεψα το βλέμμα μου προς το μέρος του και-

Ω

Θεέ

Μου

ΉΤΑΝ Ο SINBOY!

"Ν-ΝΑΙ, έχω, όσες θες..."

"Γλυκουλα, να κάτσω;" με ρώτησε.

Εγω εγνεψα καταφατικά και προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Στη προσπάθεια μου να στρίψω την στιγμή που βρισκόταν δίπλα μου ο fucking Sinboy άρχισα να τρέμω και έριξα κάτω όλο το σταφ, μπράβο μου, ωραία.

"Αμήχανη ε μικρή;"

"Μικρό είναι το-"

Πήγα να το πω αλλά έβαλα στοπ γιατί ήμουν σίγουρη θα έλεγα ψέματα. Τον κοίταξα ξανά από πάνω μέχρι κάτι και Παναγία μου ήταν τόσο γαμημενα όμορφος, σε φάση, τόσο ψηλός, η μύτη του ήταν σαν ράμφος αλλά δε πειράζει γιατί και η δική μου έτσι είναι, αυτό το μαστουρικο το βλέμμα...  Τι να πω; Αυτός γέλασε και κάθισε ακόμα πιο κοντά μου, η καρδούλα μου θα σπάσει.

"Λοιπον, πως σε λένε;" ρώτησε και μου έπιασε το μπούτι.

"Χριστίνα..." απάντησα διστακτικά.

Αυτός κούνησε το κεφάλι του θετικά, έπειτα άρπαξε από τα χέρια μου το χαρτάκι και την τζιβανα και προσπάθησε να στρίψει. Τώρα εγώ ήθελα να πιω; Μάλλον όχι. Ο μόνος λόγος που ήθελα εξ αρχής ήταν επειδή δε θα τον έβλεπα αλλά εμ ναι ήταν δίπλα μου όποτε απλά του ζήτησα να σταματήσει.

"Τι έγινε όμορφη; Δε θες να μαστουρωσουμε παρέα;" είπε και μου έκλεισε το μάτι.

"Απλά δε νομίζω ότι είναι και πολύ καλή ιδέα το να πιω, δε το σηκώνω πολύ και τώρα που είσαι εσύ εδώ δε-"

"Ωπ, μήπως ο ΣιΝαΡοΣ αλλάζει τα δεδομένα;"

Εγω σκαλωσα και τον κοίταξα για λίγο στα χείλη. Αχ Α Υ Τ Α τα χείλη. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είναι ελεύθερος αλλά ντρεπόμουν πάρα πολύ, έπρεπε όμως.

"Λοιπον, ελεύθερος;"

Αυτός άναψε το τσιγάρο του και εγνεψε καταφατικά. Άρα είναι ελεύθερος. Άρα ώρα για πάρτι.

"Θες να δεις το ακριβό μου αμάξι από κοντά;" με ρώτησε στο αυτί.

"Φυσικά!" απάντησα εγώ.

Και κάπως έτσι έσβησε το τσιγάρο του και με οδήγησε στο αυτοκίνητο του.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Our CelebritiesWhere stories live. Discover now