Harry Styles

2.1K 103 12
                                    

Když jsem se dostal na policejní stanici. Měl v hlavě tu jednu jedinou věc. Bylo pozdě, bylo už sedm a v budově bylo jen pár policistů. Byl jsem v přestrojení. Oblékl jsem se jako jeden z policajtů, kterého jsem před hodinou zabil. Jeho jméno bylo Dylan O'Brien. Měl takový status, že když jsem vešel do budovy, mohl jít kdekoli.

Ujistil jsem se, že jsem moc nepoutal pozornost několika hlídačů v budově, když jsem šel do kanceláře O'Briena. Neviděli mě. Když se mě snažili poznat, odešel jsem.

Měl jsem na sobě klobouk, pod který jsem si dal vlasy, a brýle, které jsem si vzal od O'Briena z auta. Dále jsem měl na sobě policejní bundu, jeho jméno bylo na zádech, takže předpokládali, že to byl on a ne nějaký masový vrah Harry Styles, jenž právě chodil v jejich budově.

Dostal jsem se do složek v počítači a vyhledal jsem si Jasmine Greyová. Našel jsem všechno. Její únos, její výpověď, všechno. Hlavně to, kde je. Je u její tety. Našel jsem adresu a zapsal jsem si ji.

A byl jsem na cestě.

Když jsem nasedl do auta, dostal jsem nápad. Seděl jsem v autě a psal jsem dopis, ale na konci nebylo mé jméno. Rozhodl jsem se Jasmine obelhat. Podpis na konci byl jejích rodičů. Můj plán byl, aby odpustila svým rodičům a setkala se s nimi. A pak na tom místě, kde by se s nimi sešla. Byl bych tam.

Dospěl jsem k rozhodnutí, že už nebudu tak „něžný" jako jsem byl předtím. Tentokrát můj život visel na vlásku a nechystám se to posrat. Dostanu ji a to tím nejtvrdším možným způsobem, pak zůstaneme v chatrči, o které jsem jí řekl. Bude tam zamčená a nikam nepůjde, dokud ji můj otec nebude chtít.

Dojel jsem k její tetě. Myslel jsem, že zrovna dneska se Jasmine nastěhovala. Strčil jsem dopis do schránky. Doufal jsem, že půjde tam, kde ji chci mít, pokud ne. Život její tety skončí. Jsem nasraný.

Zajel jsem k nejbližšímu motelu a vloupal jsem se do pokoje. Dám jí týden, aby se vrátila ke svým smyslům a přišla ke mně. Budu na ni čekat. Sledovat ji. Zním jako pošuk, ale zatraceně mi nedala jinou možnost.

Týden. Jasmine bude moje. Za týden.  

________

Názory?? :))

Edited

When the heart wants what it wants // h.s. (CZECH TRANSLATION)Where stories live. Discover now