ff belangrijk

189 10 2
                                    

Bijgewerkt! Zie onderkant :)

Hey iedereen, zoals sommigen van jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt, ben ik de laatste tijd niet meer heel actief.

Tegenwoordig vragen jullie vaak covers aan waar ik niet veel inspiratie voor heb, dit komt dan vaak omdat er niet veel informatie is gegeven (voor degenen die dat wel doen, top!).
Vaak schrijven mensen als genre Fanfictie of kort verhaal en hoewel dit een genre is op Wattpad kan een Fanfictie een thriller zijn, maar ook een tienerfictie.

Ik voel me altijd schuldig als ik zolang doe over een cover voor iemand en ik wil het graag op volgorde doen. Als iemand dan een lastige aanvraag geeft merk ik dat ik ook latere aanvragen niet maak.

Ook zie ik dat boeken vaak nog niet online staan en ook niet online komen uiteindelijk. Dan heb ik die cover dus eigenlijk voor niets gemaakt.

Daarom ga ik vanaf nu verschillende soorten covers maken (zal nog een extra hoofdstuk worden) waaruit je kan kiezen, zodat ik altijd een idee heb hoe je je cover wilt.
Verder zal ik alleen covers maken als je het boek al gepubliceerd hebt. (Gaat nu in dus geldt niet voor de huidige aanvragen)

Ook zal ik covers gaan afwijzen als ik er echt geen inspiratie bij heb (of ik zal je vragen meer informatie te geven)

Ik zal proberen zoveel mogelijk covers te maken, maar ik zal dit niet meer in volgorde doen. Het spijt me voor de eerdere aanvragen, maar de covers die mij het meeste inspiratie geven zal ik vanaf nu het eerst maken.

Ik hoop dat dit allemaal een beetje duidelijkheid geeft.

XXX Fensycovers ❤

Update:

Ok ben zoals jullie misschien wel hebben gemerkt een lange tijd offline geweest. Ik wil weer opnieuw beginnen met het maken van covers, maar dit keer zal ik na elke aanvraag zeggen of ik er inspiratie voor heb. Het spijt me als ik je cover afwijst, maar als ik geen inspiratie heb zal je cover automatisch minder mooi worden + hierdoor heb ik minder tijd voor covers waar ik wel inspiratie voor heb.

De aanvragen starten vanaf nu weer :)
Als je al een oude aanvraag hebt en nog een cover voor dat boek wil moet je even opnieuw de aanvraag plaatsen :)

Covershop [OPEN]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu