BIRAKIP GİTTİ

509 31 17
                                    

Eylemden

Nazlının arkasından öylece bakakaldık ama hissedebiliyorum nazlı da arkasına bakmak istiyor ama bi sey buna engel oluyo. Ateş sadece nazliyi izliyor sessizce gozyaslari firar ediyor aklindan ne gectigini anlamak zor degil. Hem kiziyor hem de geri donse hemen sarilsa hic itmez nazliyi daha da sarilir iste butun kirginligi biter.

Ateşten

Nazlinin gidisiyle bütün hayatimın mutluluğumun sevincimin de beni terk ettigini anladim. Cünkü benim icin nazli her seydi. Ama neden boyle oldu neden birakti bizi iste onu anlayamiyorum. Soyledikleri hâla kulagimda "ben zoraki evlendirildigim biriyle evli duramam"
"severek evlenmek istiyorum" yeterince sevgimi hissettirememis miydim ona mutlu edememis miydim onu ne eksikti bilmiyorum ama su an neyin eksik oldugunu biliyorum "nefesim"

Bahardan

Nazli gitti hem de arkasina bakmadan. Hani biz bi sekilde belki atlatiriz ama atesi bilmiyorum. Sanki ruhu da nazliyla birlikte gitmis gibiydi bembeyaz yuzuyle arkasindan bakakaldi. Neden boyle yaptigini dusunuyorum nazlinin. Sevmedi mi bizi mutlu mu olamadi. 1 hafta da ne degisti bilmek istiyorum. Gülup eglenen sürekli konusan o kargalar gibi sesiyle sarki soyleyen nazli yoktu artik. Yerini öfkeye birakmisti

Feyzullahtan

Neden yapti ki neden birakti bizi. En onemlisi atesi niye birakti. Ates onun sayesinde cok degisti kuzenimin yerini baska biri aldi tamamem kalbi nazli icin atan biri. Peki ya biz nasil toparlaniriz artik. Eski hayatimiza nasil devam ederiz. Bu veda cok koydu bize be cok.

Sudan

Aklimda o kadar cok soru var ki. Daha 1 hafta oncesine kadar hayatimizda mutluyken simdi yerlebir olmustuk. Neden yaptiki anlatsa bize sıkıntısını paylassa biz sırt mı dönerdik. Bize güvenmedi mi. Ah be nazlı niye gittin. Önce geldin ilac oldun özellikle atese simdi tedavi ettiginden daha büyük bi yara acip gittin.

Fethiden

Herkesin icinde firtinalar kopuyordu bunu anlamak zor degil. Ama ates, ates sanki farkli bi sey yasiyor gibiydi. Cok büyük bir fırtina öncesinde susuyor gibiydi. Nazli neden gitti aklimızdaki tek soru bu  neden birakti. Cok guzel vakitlerimiz olmustu oysaki umarim geri donerse hakli bi sebeple doner yoksa biz onu tekrar hayatimiza sokamayiz.

Yavuzdan

Güclü durmaya calisiyorduk karilarimiz icin kucagimdaki kizim birlikte bakakalmistim. Düsündüm baslangictan bu yana düsündüm hakli olabilecgi sebepler aradim ama bulamadim. Ama cok merak ediyorum neden bize bunu yasattigini.

Nazlidan

Gidiyorum ama ates senin icin. Gidiyorum ama aklim hâla sende. Asla ama asla birini senin yerine koymicam asla birine boyle bakmicam ve asla birini boyle sevmicem. Eylem bana cok kiziyorsun biliyorum ama atesi daha fazla uzmemek icin gittim ben atese iyi gelmiyorum artik. Eylem canim kardesim lütfen beni affet. Bahar lutfen cok üzülme sütün falan kesilir cocugun icin guclu ol. Su canim lutfen uzme kendini yorma cocugunu. Mutlu ol mutlu et. Sana guveniyorum sen şen sakrak halinle yine mutluluk sacicaksin. Feyzullah suya iyi bak. En önemlisi atese iyi bak olur mu. Ates önce Allaha sonra sana emanet. Sen onun kanindansin ona iyi gelirsin. Yavuz hani dedin ya cocuguma seni unutturucam diye yapamicaksin. Bunu yapmayi da istemiceksin zaten. Ama lutfen bahara ve kizina iyi bak. Atese de goz kulak olun onu cok sevdigimi unutmasin. Fethi kuzenim eylemim sana emanet. Atesime de iyi bakin. Eger yegenim olursa lutfen benden de bahsedin. Ama birakip gitti demeyin gelicem sadece beni de tanitin yeter.

Eylem bahar ve su yavas yavas geriye donuo koltugu oturdular. Nazli tamamen gozden kayboldu fethi eylemin yanina gidip ona simsiki sarildi eylem de kocasinin omzuna kafasini gomup saatlerdir tuttugu hickiriklarini saldi. Fethi karisinin bu haline cok uzuluyordu hatta nazliya da bi o kadar cok kiziyordu. Feyzullah da yavasca karisinin yanina coktu bir elini de karisinin karnina koydu onlarda sessiz hickiriklarini salmislardi artik. Yavuz kucagindaki kiziyla birlikte karisinin yanina gitti. Bahar bir eliyle kizini tutup bir eliyle yavuzun elini tutuyordu ve kafasini da kocasinin boyun girintisine koymus agliyordu. Ates mi ates ise hâla nazlinin gittigi yere bakiyordu ama gozeleri doldugundan bulaniklasmisti her yer. Feyzullah yavasca kalkip atese yaklasti. Ates kuzenini gorunce kendini daha fazla tutamadi ve ona sıkıca sarilip aglamasini siddetlendirdi.

ZORAKİ EVLİLİK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now