Sincer

19 2 0
                                    

Am ajuns la restaurant pe la 23 , e bine ca e deschis pana tarziu . Mia și-a comandat ca de obicei paste la fel ca si Ella , eu salata iar Andreeas ceva cu pui .

Cred ca in seara aia am stat la restaurant până la 23 jumatate iar restul serii până pe la 3 ne-am plimbat tot orașul. Cred ca Mia a uitat de faza cu mama , asa sper .

Dimineata m-am trezit la 6:30 si Am mers in bucătărie sa fac micul dejun , dar spre surprinderea mea Mia era deja trează si făcea cafea . Nu cred ca am vazut-o pe Mia bând cafea până acum , dar acum o vad si nu.mi se pare asa rau ... chiar dacă are doar 14 ani , eu la 14 ani nu beam cafea , în fine , nu cred ca e o problema .

-Neața!
-Neața, James !
- Ce faci ?
-Pai fac cafea si astept sa se prajeasca pâinea, tu ce faci?
- Eu ma mir ca esti trează la ora asta !
-Eh , si eu ma mir dar asta e . Spune ea când din umeri .
- Mă cam doare capul!
- Te-ai culcat târziu aseară.
- Nu contează.
-Hmm .

Merg la geam si imi aprind o țigară.

-Parca nu se fuma in casa ! Spune Mia oarecum revoltată.
-Era o regula de-a mamei , mama nu mai e mu mai e nici regula .
- Bine!

Mia vine lângă mine si isi aprinde o țigară scoasă din buzunar . Ca si cum eu ar fi un lucru normal. Ii iau țigară și o pun pe pervaz .

- Tu fumezi Mia?
- Nu stiai?
- Normal ca nu stiam .
-Nici eu nu stiam ca mama e o infractoare dar am aflat la fel cum ai aflat si tu !
-Mia....
- James , stiu ca si tu esti afectat de asta , teoretic esti adult , dar practic suntem 2 copii pe cont propriu .
-Mia, o sa fie bine , promit . Spun eu in timp ce o iau in brate .
- Multumesc James! Te iubesc !
-Și eu te iubesc Mia !

Cred ca acum putem fi o "familie" . Nu stiu daca e bine dar o las pe Mia sa isi termine țigară alături de mine , după care fac un dus si ma pregătesc de munca in timp ce Mia strânge masa . Mia merge la o colega azi până la 6 , si o duc eu până colo fiind in drumul meu . Înainte să plecăm o iau pe Ella . Ella intra om masina si ma sărută fapt care o mira pe Mia .

-Voi sunteti impreuna?
- De 2 zile . Spune Ella râzând.

După asta pornesc motorul si intru in trafic , o las pe Mia la colega ei după care eu si Ella mergem la munca .
Rutina asta a continuat timp de mult timp .

Fără să imi dau seama timpul a trecut foarte repede , eu si Ella avem 2 luni , si mai sunt 2 saptamani pana la începerea facultății. Deja am stabilit la bar ca voi lucra de la ora 15 până la 22 , fapt care nu imi modifica salariul . Ella nu mai lucrează la cafenea pentru ca la cafenea nu prea sunt clienti după 17 si la 21 se închide, asa ca isi cauta loc nou de munca , ceva cu program de seara . Mia incepe liceul in cateva zile tot in oras , pe când Andreeas e la un liceu cu program sportiv in New York. Andreas trebuie sa plece maine la New York , Ella rămâne singura in casa , am decis ca pana vine inapoi sa locuiască la noi .

Andreeas e plecat la niste prieteni sa isi ia rămas bun de la ei . Ella vrea sa ii faca o surpriză asa ca a organizat la o sala din oras un fotbal cu colegii si prietenii săi , printre care ne numărăm si noi . Ella si Mia sunt deja la sala , eu merg sa il iau pe Andreeas sa mergem la sala îmbrăcat direct im pantaloni scurți și ghete de fotbal .

-Te duci la fotbal? Mă întreabă Andreeas pe drum.
- Da, e un meci mai special azi .
-Mișto!

Ajungem la sala si intram ,Andreeas a ramas total surprins de ceea ce a făcut Ella . Toti prietenii lui isi luau rămas bun prin sportul care il ia de lângă ei . A fost extrem de palpitant , si cred ca aceste lucruri ne apropie si mai mult pe mine si pe Mia .
A doua zi dimineata eu l-am dus pe Andreeas la trenul cu care se va duce la New York . Ella si Mia aproape plângeau cand știau că nu o sa il mai vada până la următoarea vacanță.

Andreeas si-a luat rămas bun și cu un zâmbet larg pe buze a intrat în tren si a pornit spre New York.

După ce l-am lăsat pe Andreeas , eu am mers la munca in timp ce Mia o ajuta pe Ella sa se mute la noi .
Cand am ajuns acasă am fost întâmpinat de râsete venind din bucătărie, Ella si Mia stăteau sprijinite de pervaz in timp ce fumau .
Ella era deja instalată în dormitorul meu , iar Mia era foarte împăcată cu asta .

- Hei!
- Hei James!
-Ai venit?
- Din cate vedeti . Ce faceti?
-Povestim spune Ella zâmbind.
-Fata asta e super tare James ! E mai ceva decât o soră!
-Mă bucur ca va înțelegeți! Sunt frânt... vreau sa dorm . Merg sa fac un dus ... revin .
-Bine!
-Te astept im pat ! Spune Ella in timp ce stinge o țigară.

- Eu una ma duc sa dorm . Noapte buna Ella , Noapte buna James !
-Noapte bună Mia ! Răspundem deodată.

Merg sa fac dus după care intru in pat lângă Ella . Ea vine mai.aproape de mine si ma sărută pe gât , parul ei blond lăsat pe umeri imi atinge pieptul si ma gadila dar nu ma mișc de loc . Ella se ridică mai sus si ma sărută , buzele ei moi le presează pe ale mele din ce in ce mai tare si asta face sa imi sara somnul , O prind pe Ella de după cap si o sarut pe gât in timp ce ea imi ridica tricoul si ma zgarie încet pe spate o intorc pe spate si continui sa o sarut coborând usor in jos după care îi dau jos tricoul si apoi continui sa o sarut apăsat pe sânii si pe gât. Nu am mai facut dragoste cu ea din seara din care suntem impreuna , dar acum parca e diferit , mă simt mult mai in siguranta , mult mai aproape.... e aproape perfect. Nu cred ca am mai avut o experiență mai intimă ca in seara asta niciodată.
Nu am mai dormit noaptea aceea , am fumat si am vorbit toată noaptea cu Ella despre familiile noastre. Simțeam că totul o sa fie perfect, si inca simt asta , si sper ca o sa fie.

Denumirile Sufletului Where stories live. Discover now