Welp

19 5 0
                                    

Heeeeeyh! Hva så smukke folk? Hvordan har I det? Jeg håber I har det godt ^^ 

Det er lang tid siden jeg har opdateret noget, fordi yaaai livet giver mig ingen gang tid når jeg har ferie. Skønt. 

Jeg har noget at fortælle jer og det er derfor jeg er her, i min info bog og gør mig akavet tilpas fordi jeg er cringe og ingen gang kan finde at kommunikere med andre mennesker på denne måde. 

Ser I, jeg udgiver snart en bog. Hateful Eyes, den 15 August. Men det var nu ikke helt det jeg ville tale med jer om. Jeg udgiver en slags bog i dag. Og når jeg siger en slags så er det fordi den decideret ikke har nogen historie. Okay hør på mig: Kender I det med I har mange kladder? Nogle af de her kladder bliver faktisk til bøger der udgives og andre bliver bare der. De ville altid være kladder og får aldrig lov til at blive set af læsers øjne. Det er ikke nogen hemmelighed jeg har mange kladder og der er nogle stykker som jeg ved aldrig kommer til at blive historier. Fordi jeg kan ikke komme videre med dem, eller at jeg mistet interessen. Andre roder op og sletter dem, men det kan jeg ikke nænne. Så jeg tænkte; Heyh hvad nu hvis jeg udgiver mine kladder i en bog? 

Så det gøre jeg den kommer til at hedde; Unfinished Books.

Her ville I kunne læse alle de historier som ikke blev til mere end et par kapitler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her ville I kunne læse alle de historier som ikke blev til mere end et par kapitler. Jeg tænkte det ville være sjovt og interessant. Så yeah.. Det var sådan set det, ses nok på et andet tidspunkt. 

See ya!

Just a typically info bookWhere stories live. Discover now