[ harminckilenc ]

544 66 1
                                    

visszaemlékezés!!

amikor donghyuck lenyugodott és már nem akarta megölni őket, akkor jisung megfogta chenle kezét és behúzta a konyhába.

chenle összekulcsolt kézzel állt és a pultnak támaszkodó jisungot nézte. a két fiú csak bámulta egymást egy ideig, mert egyik sem tudta, hogy miért vannak ott. az idősebb úgy döntött, hogy nem beszél róla, de magában tisztázza a dolgokat.

végül jisung megszólalt, ezzel megszűntetve a kínos csendet.

"szóval...nem bánnám, ha elmondanád, hogy pontosan mire gondoltál, annál a kommentnél" mondta jisung, miközben felvonta a szemöldökét. próbált hűvösnek látszani, de igazából mindig el kellett folytania a mosolyát, amikor az idősebb közelében volt.

chenle egy ideig csendben volt, próbálta kitalálni a legjobb magyarázatot. végül úgy döntött, hogy megpróbál hűvös lenni.

jisung már nagyon nehezen tudta visszatartani a mosolygást, ezért inkább engedett a kísértésnek. szélesen elmosolyodott, amikor eszébe jutott, hogy chenle azt mondta szereti őt.

"n-nos...úgy értettem, mint barátot!!" mondta chenle, miközben próbált minél nyugodtabb és összeszedettebb lenni. "igen, úgy értettem, hogy szeretlek mint barátot...tesó."

jisung mosolya láthatóan eltűnt. a szemében fájdalom és elfojtott szomorúság tükröződött. de még próbálkozott.

"oh. szóval, furcsa lenne, ha most azt mondanám, hogy szeretlek." mondta jisung, a tarkóját dörzsölve.

chenle pánikba esett, a szemei tágra nyíltak és a hangja két oktával feljebb emelkedett. "mint barátot, igaz? igen, én is szeretlek mint barátot. tudod. barátok." nevetett idegesen.

jisung összevonta a szemöldökét. őszintén fájt neki, hogy az idősebb csak barátként gondol rájuk. biztos volt benne, hogy chenle máshogy érez. de még mindig nem adta fel.

"nos, ha csak barátok vagyunk, akkor gondolom nem érdekel, ha igent mondok yeona-nak, akit te nem szeretsz." mondta jisung kihívóan.

"m-miért érdekelne? mi csak barátok vagyunk."

"igaz. akkor felhívom." mondta jisung dühösen. kirohant a konyhából, magára hagyva a féltékeny és szomorú chenlet.

chenle meg akarta rúgni magát. miért nem tudta elmondani jisungnak, hogyan érez? miért nem tudta elmondani neki, hogy őrülten szerelmes belé és hogy szeretne vele randizni? hogy egyszer szeretne vele összeházasodni és szeretne vele kisgyerekeket örökbe fogadni, hogy legyen egy közös családjuk, hogy aztán együtt öregedjenek meg? komolyan! mi a baj vele?! most jisung azt a ribanc yeonát fogja elvenni. és az egyetlen ok, amiért nem szereti őt, az az, hogy szerelmes jisungba. és nyilvánvalóan jisung is a lányba.

INSTAGRAM | NOMINWhere stories live. Discover now