Ennyi?

581 35 3
                                    

Taehyung szemszöge

Amikor megláttam Mayt a konyhába menet, úgy éreztem itt a vég. Fél perce állunk itt hármasban, hajamból már nemcsak a víz, hanem az izzadság is csöpögött. Egyikőnk sem szól, csak állunk mozdulatlanul. Tuti összerakta magában a dolgokat, félek, mikor kezd el őrjöngeni. Az a feszültség, ami köztünk áramlik, azt már mérni is lehetne. Össze kell szednem magam, de nem tudok ésszerűen gondolkodni. Hogy magyarázzam ki? Akármit is mondanék elhinné egyáltalán?
- Fiúk, mi történt itt?- kérdi, ezzel megtörve a csendet.
- Én... háááát....- találj ki valamit, de hihetőt... rablás? nem akkor miért lennének a ruháink a földön és mi miért zuhanyoztunk le, ez nem jó.... gondolkodj... zuhany elromlott és összevizezett minket... de a ruháinkat nem magyarázná meg. Pillanatok teltek csak el, de nekem óráknak tűnt, hogy magyarázatot találjak a történtekre. Fél szemmel látom, JK mögülem megindul és May felé veszi az irányt, mit csinál? Teljesen kétségbe vagyok esve.
- May, nagyon sajnálom, hogy ekkora kupit hagytunk magunk után. Tae meg akart viccelni és felrázta a kólát mielőtt odaadta volna, amit persze én nem vettem észre, mert épp a filmre koncentráltam... mérgembe ott dobtam le csak a ruháim, de mielőtt a fürdőbe mentem volna, Taehyungot is lelocsoltam... ezek után eljöttünk lezuhanyozni...
- Értem... hát akkor pakoljatok el magatok után, ti disznók!- mondta kicsit mérgesen May, odafutottam és felkapkodtam a ruháink és gyorsan bevittem a fürdőbe és mosógépbe raktam. NEM HISZEM EL, HOGY EKKORA MÁZLIM VAN. Immár megnyugodva hagytam el a fürdőt és az utamat a konyhába vettem, ahol JK és May hangját hallom. May evett pár falatot és elment zuhanyozni. Mikor már biztos voltam benne nem fog minket hallani...
- Basszus JK, ez meleg helyzet volt.
- Az, igen.
- Te egy zseni vagy, nekem semmi hihető nem jutott eszembe. Megmentettél! Tudod te, mennyire szeretlek.- ölelem meg és kapok a hajamba tőle egy puszit.
- Hagyj egy lépésnyi távolságot, most hazudtam egy iszonyat nagyot, hogy ne legyen belőle gond, erre már megint bújsz... amikor itthon van, nem ölelkezünk meg hasonlók. Ok?
- Akkor nem bántad meg?
- Nem... de még mindig helytelennek tartom, de túlságosan szeretlek ahhoz, hogy barátként tekintsek rád. -egymásra mosolyogtunk- Senkinek nem mondhatod el, még Jiminnek vagy Hoseoknak sem, érted?!
-Persze, nem is állt szándékomban, biztos hallgathatnánk a prédikációt.

Ezen eset óta eltelt 2 hét, azóta rendszeresen szerzünk JK-vel egymásnak örömöt, de még nem feküdtünk le. Félek ha nagyon nyomulok rá, vissza fog utasítani... túl korai lenne, pedig én már úgy érezném, mikor hátulról belém hatol. Erre a perverz gondolatra már éledezik a tagom a nadrágomba, most kellene leállni vele, különben lesz némi problémám és a munkahelyem nem a megfelelő hely kiverni...


May szemszöge

A  kólás sztori óta szinte biztos vagyok benne, hogy Taehyung és Jungkook együtt vannak. Kicsit fura ezzel a gondolattal Tae mellé befeküdni, eddig is tisztában voltam vele, hogy meleg, de hogy a lakásunkban csal meg. Pfff... lehet már az ágyunkban is csinálták... bár annak nyoma lenne... de múltkor a kanapén játszadoztak, az mondjuk jól szét volt túrva...
Ki lehet felül? Biztos JK, ő inkább tűnik aktívnak... és amilyen izmos a felsőteste...

Jungkook szemszöge

-Jungkook, nem szeretnél elmondani valamit?- kérdi Jimin mikor hazaérek.
- Nem. Mire gondolsz? -kérdem furcsán nézve rá.
- Félek, hogy olyat csináltok Tae-vel, amit nem szabad. Tegnap mikor a kávézóban ültünk négyesben... láttam, hogy végigsimítottad a kezeddel a felső combját... te is tudod, Tae-nek van barátnője, akivel te is jóban vagy, nem helyes vele szemben.- ennyire feltűnőek vagyunk?
- Jimin... én... hogy is mondjam...
- Ne is mond tovább, ha nem akarod, de May apja befolyásos, ha rájön, hogy Taehyung megcsalja a lányát, akkor nagy bajba kerül és nagy valószínűséggel te is.
- Rendben.- közlöm semmitmondó hangon.
- Csak jót akarok, de a ti döntésetek mit csináltok.- erre már nem válaszoltam és megyek a szobámba felhívni Tae-t.




Fake Love - TaekookWhere stories live. Discover now