Part one

12 3 1
                                    

Emily POV.

PÍP PÍP ! " ozval se můj telefon. Pomalu jsem se přetočila v posteli, abych mohla zkontrolovat novou SMS. Hned, jakmile jsem odemkla mobil, viděla jsem, že mi psal Brad, můj šéf z modelingové agentury zde v LA. V SMSce stojí : „Ahoj Ly (zkratka mého jména), prosím, dostav se okolo deváté do mé kanceláře. Díky, Brad. PS: Když mi po cestě někde koupíš latté, byla by jsi největší zlato." Asi se vám to zdá divné, ale všichni z agentury jsme měli s Bradem dobrý vztah, proto to oslovení zlato a tykání. Rychle jsem u MTV vypila svůj ranní milkshake, tentokrát banánový. Rychle jsem se oblékla do červených uplých šatů, sčesala jsem si vlasy do volného drdolu, trochu se namalovala a obula si černé lodičky na vysokém podpatku.

Hned, jakmile jsem nasedla do mé Audi A7 mi zavolala má nejlepší kamarádka Alice. „Ahoj Al!" „ Ahoj Emily, normálně neuvěříš, co jsem před pár minutami zjistila!! "  „Když mi to neřekneš, tak to asi těžko zjistím."  „Za dva dny má v LA koncert Louis, ten bratranec, o kterém jsem ti kdysi vyprávěla, jak hrál ve One Direction..."  Tady už jsem jí přepla na handsfree, abych dojela do Bradovy kanceláře včas, protože jakmile se Alice rozpovídala o Louisovi, tak to bylo na dlouho. Celou cestu mi vyprávěla o tom, že už se na Louise těší, protože se má stavit po několika letech i k nim domů a prý jí doveze 2 lístky na jeho koncert. Ano, jestli se ptáte, tak Louise už jsem viděla, asi jen jednou nebo dvakrát a to, když jsme byly s Alice malé. Potom se tu už moc neukazoval. Jen, když měl koncert a to já jsem většinou neměla čas kvůli modelingu. Když tak vzpomínám, je dost možné, že mě Louis viděl naposledy, když mi bylo 13, což je docela dávno. Málem jsem zapomněla na Bradovo latté, takže jsem se rozloučila s Alice a jela jsem ještě do kavárny.

Je 8:55 a já teprve parkovala před vysokou, prosklenou budovou naší modelingové agentury BE LIKE A SUN s.r.o. Vešla jsem dovnitř a nahlásila se Camille na recepci. Mé podpatky klapali o mramorovou podlahu, když jsem spěchala k výtahu, který se přede mnou málem zavřel. Stihla jsem to a jsem byla fakt ráda, protože jsem nechtěla dalších 20 minut čekat, než přijel výtah zase zpět do přízemí. 

Vystoupila jsem ve 40. poschodí. Byl odsud krásný výhled. Zaklepala jsem na velké matně černé dveře, abych dala Bradovi vědět, že jsem zde. Chvíli po mém jemném zaklepání se ozvalo hlasité:  „Dále!"  Vejdu tedy dovnitř a první, co jsem, byl muž středního věku s černými kratšími vlasy, mírným strništěm a pronikavé šedé oči. „Ahoj Brade."  pozdravila jsem a položila před něj jeho latté. Posadila jsem se na kožené křeslo naproti. „Ahoj Emily, jdeš o 2 minuty pozdě, ale to probereme potom,"  jen se usmál a mluvil dál „dostal jsem nabídku, abych vybral mé tři nejlepší dívky a poslal je na nějakou dobu fotit v Londýně, peníze by byly stejné, jako jsou tady, bereš moji nabídku?" Zatajil se mi dech. Vždycky jsem se chtěla do Londýna podívat, ale ne na tak dlouho. Většinou jsem byla pryč od rodiny maximálně 14 dní a zdálo se mi to jako dlouhá doba. Nedovedla jsem si představit, že bych moji rodinu opustila na 2 roky. Věděla, že můj mladší bráška Timothy, kterému byli 4 roky byl hodně smutný, když jsem měla někam jet, protože jsem ho z velké části vychovávala já. Mé sestře Isabell, které bylo 16 to bylo trochu jedno, byla v pubertě a měla nějakého kluka, Jason se myslím jmenoval a jediné, co jsem si pamatovala bylo, že to byl takový ten klasický bad boy, se kterým byli jen problémy. 

Asi pět minut jsme seděli v tichosti a já přemýšlela, co jsem na to měla Bradovi říct. Rozhodla se teda jednoduše. „Víš Brade, bude pro mě velmi těžké se rozhodnout, mohu ti zítra zavolat? "  „Jistě, že můžeš, ale byl bych rád, kdyby jsi moji nabídku přijala," řekl s úsměvem. Rozloučili jsme se a já jsem jela zase k sobě do bytu. 

Když jsem přijela domů, zavolala jsem Alice, jestli se nechce stavit na kafe. Ani ne za hodinu se ozval zvonek. Alice mi celou dobu vyprávěla o Louisovi a o tom, že jestli jí daruje ty lístky, tak jeden dá mně. Chvíli jsme se bavily i o mé a její kariéře. Ona pracovala jako stylistka pro tu samou modelingovou agenturu, kde jsem pracovala jako modelka. Když padla zmínka o Londýně, řekla mi, že taky dostala tu nabídku, a když ji příjmu já, tak ona taky. Po dalším dlouhém povídání jsme se rozloučily. Já jsem se navečeřela a dala jsem si dlouhou koupel s bublinkami. Po vykonání hygienu jsem ulehla k dlouhému a hlubokému spánku.


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

800 slov hned v prvním díle! Omluvte prosím chyby.

Doufám, že se vám to líbí, ale upřímně, já s tím sama za sebe nejsem vůbec spokojená. :(

Určitě vám budu vděčná za každé přečtení a každý komentář. Je to můj první příběh, tak snad z toho něco bude. Mám pro vás přichystaných spoustu dalších příběhů! :)

*Adél*

A zkuste říct, že Harry není dokonalý

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

A zkuste říct, že Harry není dokonalý. <33


Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Sep 02, 2019 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

Sweet Creature // h.s.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora