İ×A-3

8.5K 97 15
                                    

Bölüm şarkısı ( Lana del rey- Dion time)

***

" Efsaneye göre, köylü genç aşkı için kendini o denize bırakmış. Onun bu cesareti tüm ülkelere yayılırken, genç kız ona aşkından saçlarını yolarak intihar etmiş.

* Abril saçlarımızı yolarsak ölür müyüz?

Bakışlarımı elimde ki kitaptan ayrılıp kardeşim Casey'e bakıyorum. Yorganını üstüne çekmiş, okuduğum hikâyeyi merakla dinleyordu.

" Evet, neyse devam ediyorum. Kızın saçları o kadar güzelmiş ki, kral kıyamayıp kızının bedeni ile beraber saçını denizin ortasında ki mağaraya bıraktırmış. Özlediği zamanlar oraya gider, kızını görürmüş. Bir kaç yıl sonra da kızı ile ilgili bir haber gelmiş kral'a. Kızının ölen gençten hamile olduğunu, ve bu yasak aşkın meyvesinin ülkeye kötü şans getireceğini düşünmüşler. Kral kızını genç çocuğun öldüğü denize bırakımış. Ve o günden sonra her seher vakti, iki aşığın inlemeleri duyulmuş.

Kitabı hızla kapatıp, derin bir nefes alıyorum. Casey kollarını göğsünde bağlayıp, kaşlarını çattı.

*Neden efsaneler bu kadar can yakıcı?

Omuzlarım düşüyor. Kendimi bir anda yorgun hisediyorum. Sorduğu o kadar mantıklı bir soru ki.

" Çünkü insanlar tanrının onları sınıflandırarak yarattığını düşünüyorlar. Soylular soylu ile, çiftçiler ve köleler olarak evlenebilir.

* Peki biz hangisi oluyoruz?

Derin bir nefes alıyorum.

" Bilmiyorum casey. Hadi geç oldu uyu, yarın erkenden eve döneceğiz.

Yatağında kayıyor. Alnını öpüyorum.

* İyi geceler Abril.

Onu odasında bırakıp çıkıyorum. Uzun karanlık kolidirda yürüyorum. Ne diye mum almadım ki? Kendimle konuşmaya dalmışken kolundan başka bir odaya çekiliyorum. Çığlığımı engelleyen eller ile odanın duvarına yaslanıyorum.

Dudaklarımın üstünde ki el kayıyor belimi kavrarken dudaklarımı örten sıcak dudaklar ile gözlerim kocaman açılıyor.

Kısa sürede üstümden attığım şaşkınlık ile önümde ki nedeni omuzlarından itiyorum. Çok güçlü. Beni bedeni ile duvara sıkıştırıp daha sert öpüyor. İçimde ki garip duygu yine gün yüzüne çıkıyor. Gözlerim dolarken tepkisiz dudaklarımı acıtan öpücüğün bitmesini için Tanrıya yalvarıyorum.

Dudakları boyunuma geçiyor orayı öperken eli dudaklarımı bağıramadan kapatıyor. Ah, sinir tüm bedenini ele geçirirken mantıklı düşünemiyorum. O an aklıma gelenle, dizimi kasıklarına gitiyorum sertçe.

Tenimi ısıran dişleri canımı yakıyor. Gözlerim acıyla kapanmışken tekrar son gücümle aynı yere dizimi itiyorum.

Bu kez inleyerek uzaklaşıyor benden. Hızla kendimi duvardan ayırıp, titreyen ellerimle kapıyı arıyorum. Elimin altında ki tokmağı hızla çekip kendimi odadan atıyorum.
Koşarak uzaklaşıyorum oradan.

***

27.07.2019

Jüpiter'

İzabella~[m]~g×gHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin