● CUM SĂ FII SIGUR CA ÎȚI VOM ACCEPTA CEREREA

1.2K 47 10
                                    

◈ Pentru a vă asigura că formularul vostru este acceptat,citiți informațiile următoare

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

◈ Pentru a vă asigura că formularul vostru este acceptat,
citiți informațiile următoare. ◈

***

» Dacă este vorba de volumul unei serii, TITLUL este TITLUL VOLUMULUI, iar titlul seriei îl veți trece la punctul „subtitlu" sub forma „volumul al n-lea din seria X".

» Acceptăm nume de autori din minim 2 cuvinte, fără simboluri și cifre. 
Un autor de un singur cuvânt este, de obicei, inestetic pe o copertă. La fel și simbolurile și cifrele încadrate în autor(iar cum aceste lucruri nu sunt întalnite pe coperțile cărților publicate, nici noi nu vom lucra cu așa ceva)
EXEMPLU:
- nume de utilizator: --Smiley
- nume de autor: Adrian S. Eleken

» Dacă formularul este completat superficial, cel mai probabil vom refuza comanda.

» La idei oferiți IDEI cu care să lucrăm. E cartea voastră, deci voi știți cum trebuie să arate coperta. Nu „lăsați pe seama noastră", pentru că nu vom accepta astfel de expresii în loc de adevăratul conținut al formularului.

» La INSPO  avem nevoie de linkurile unor coperți, postere, poate manipuri, ÎN NICIUN CAZ poze. Dacă nu știți unde să găsiți grafice, exista un capitol special numit INSPIRATIE in care aveți 3 linkuri către o multitudine de coperți, manipuri și postere.

» Absolut fiecare punct din formular este important și are rostul lui, deci nu fiți superficiali. Daca voi nu va sinchisiti sa completati formularul cat mai bine, nici noi nu ne vom da interesul pentru graficele voastre.

» Scurta descriere trebuie să fie SCURTĂ (în jur de 5 rânduri e ok). Chiar și 1-2 rânduri. Nu ne interesează plotul cărții tale, nu vrem un rezumat, vrem doar o idee de bază, încât să ne formăm și noi propria idee despre imaginea cărții în ansamblu. Descrierile lungi cel mai probabil nici nu vor fi citite. (exemplu de descriere scurta: Cartea este despre un o fata dintr-un oraș mic care se transformă în varcolac. Ea trece prin mai multe peripeții, fuge de acasă, se îndragostește, omoară pe cineva din greseala. - atât este mai mult decât suficient)

THE BLACK MARKET :: GRAPHIC SHOP  ► ÎNCHISUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum